Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lakanat ja pyyhkeet on pesukoneessa. Varmaan 60 asteen pesu riittää? Mutta mitä teen patjoille, peitoille ja tyynyille? Ajattelin viedä saunaan, mutta kauanko niitä tarvitsee pitää siellä ja missä asteessa, että munat kuolee? Ja jos on muita hyviä häätömenetelmiä, niin kertokaa ihmeessä, haluan äkkiä eroon tästä kamalasta asiasta..

Kommentit (12)

pitää lapsen sänky mahdollisimman tyhjänä, siis ei täynnä pehmoja, näitten matojen ja täitten varalta. kihomatohäädössä mun mielestä kehotetaan kyllä imuroimaan sänky huolella.sillon kun toi oli meillä ajankohtaista muutamaan kertaan, vaihdoin lakanat ja alusvaatteet/yöpuvut joka ilta muutamana päivänä peräkkäin, koska ei ne madot kuole heti sinä päivänä, kun lääkkeet annat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jostainpäin nettiä luin vielä että kannatta laiyttaa jalkarasvaa (sitä jossa on mentholia ja eukalyptusta eli desinfioiva rasva) takapuoleen ain ayöksi. ei kuulemma madot tule munimaan enää takapuoleen!

tietoa varmuudella ei ilmeisesti ole!!! Koska kukaan ei ole vaivautunut tutkimaan tarkkaan missä asteissa madot kuolee, kun madot ei ole ihmisen terveydelle vaarallisia. Minä vein petivaatteet ulos koko päiväksi ja pesin kaikki 60 asteessa ja imuroin patjat. Osan leluista saunotin ja osan nostin kuukaudeksi pois..En tiedä toimiko tuo?? Kohta kuukausi havainnosta mennyt ja uusintalääkkeetkin otettu, jännitetää onko uusi suursiivous edessä:(( Toiset pakastaa pienimpiä leluja

Vierailija

Illalla otettiin lääkkeet koko perhe, ja lasten mentyä nukkumaan on hyvä aika pyyhkiä pesuaineen kera seinät(lasten tasolta), ovet,kahvat,katkasijat, vessat, lattiat, huomioi myös keittiön kaappien kahvat ja jääkaapin ovet, ruokapöytä ja tuolit, voit illalla myös kerätä kylpypyyhkeet ja käsipyyhkeet vessoista ja keittiöstä pesukoneeseen ja pestä 60. Vessaan voi ottaa kuukaudeksi paperipyyhkeet käyttöön jos erityisen tarkka tahtoo olla. aamulla lasten herättyä ekaksi vessaan ja alapesut ( yöllä madot munivat peräaukon suulle) sitten puhtaat pikkarit, petivaatteet varovasti(ei ravistelua!!) 60 pesuun, sauna pitää lämmittää 80 asteiseksi ja sinne sitten tyynyt,täkit, sohvatyynyt, matot rullalle, leluja yms. You name it. Ja kahden tunnin saunotus. Sillä väliä on hyvä imuroida patjat hyvin.
Lelut joita et ole saunottanut/pakastanut/pessyt, voit laittaa jätesäkkiin kuukaudeksi. Jos sattuu olemaan pakkasta niin pari päivää ulkona tekee terää. Kovemmassa pakkasessa riittää varmasti lyhyempi aika.
Seuraavina päivinä olet valppaana, käsiä pestään ennen ruokailua, ulkoilujen jälkeen (hanskojen saunottamista tai pesua kannattaa harkita!!), vessassa asioimisen jälkeen ja ennen nukkumaan menoa viimetteeks. Kiinnitä huomiota ettei lapsi kaiva nenää, pistä sormia suuhun, pistä käsiä housuihin. Joka vessareissun yhteydessä on hyvä suihkuttaa alapää. Myös pikkarit voi vaihtaa.
Joka aamu seuraavan kuukauden ajan, käsisuihkulla peset peräaukon ympäriltä ja vaihdatte puhtaat pikkarit.
Lakanat pitää vaihtaa koko episodin aikana vähintään kaksi kertaa.( lääkkeen otosta seuraavana aamuna) varmaan riippuu, käyttääkö lapsesi vaippaa(ei pääse munat helposti tippumaan), pikkuhousuja, vai pikkuhousuja ja yöhousuja. Jos pelkät pikkarit, voi olla että syytä useamminkin.
Iltaisin voit pesuaineella pyyhkäistä hanat, ovenkahvat ja sieltä täältä..
Kyllä se siitä!

Suun muttsiis

Gucci gang, Gucci gang, Gucci gang, Gucci gang
Gucci gang, Gucci gang, Gucci gang (Gucci gang!)
Spend ten racks on a new chain
My bitch love do cocaine, ooh
I fuck a bitch, I forgot her name
I can't buy a bitch no wedding ring
Rather go and buy Balmains
Gucci gang, Gucci gang, Gucci gang (Gucci gang!)
Gucci gang, Gucci gang, Gucci gang, Gucci gang
Gucci gang, Gucci gang, Gucci gang (Gucci gang!)
Spend ten racks on a new chain
My bitch love do cocaine, ooh
I fuck a bitch, I forgot her name, yeah
I can't buy no bitch no wedding ring
Rather go and buy Balmains, aye
Gucci gang, Gucci gang, Gucci gang

Vierailija

Siivotessa, riisuessa ja pyykkejä ja leluja käsitellessä ja ihmisiä ja eläimiä suihkutellessa tietysti kertakäyttösuojakäsineet ja suu-nenäsuojus käytössä. Helppoa kuin heinänteko!

Kaiken tämän rumban jälkeen uusi tartunta päiväkodista tai kavereilta ja kaikki alusta! Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan noin neljänneksellä 4-10-vuotiaista on kihomatoja.

"Virallisen suomalaisen totuuden" mukaan kihomadot eivät ole terveydelle vaarallisia, yhden turkkilaisen tutkimuksen mukaan saattavat lisätä tyttöjen virtsatietulehduksia. Eli ehkä kannattaa hetki miettiä, kuinka paljon kannattaa raataa asian eteen.

Saunoja perhe

Käykää ihmiset joka päivä saunassa, meillä ei ole koskaan ollut kihomatoja eikä täitä.
Tukat pestään apteekin pajunkuori shampoolla....
Saunominen on muutenkin terveellistä...
Nyt pitää koputtaa puuta kop kop..

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat