Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Esikoisen nimi on Siiri Olivia.

Kommentit (11)

Saimi ja Amanda ovat ehkä vähän eri tyyliä (ensin perinteinen suomalainen ja sitten vieraampi ja " hienostuneempi" nimi), mutta mä tykkään tuollaisista pirteistä yhdistelmitä.

Saimi Amanda on oikein hyvä nimi, itsekin pidän tuollaisesta vanhahtavasta tyylistä, vaikka Amanda ei omiin suosikkeihini lukeudukaan. Minusta Saimi ja Amanda sopivat hyvin yhteen, koska molemmat ovat Suomessa kauan käytössä olleita nimiä. Hautausmaillakin näkee usein Amandaa 1800- ja 1900-luvun alussa syntyneiden nimissä. Muutenkin niissä näkee paljon sellaisia nimiyhdistelmiä, joissa ensimmäinen nimi on ihan " tavallinen" suomalainen ja toinen esim. ruotsalaistyylinen (kuten vaikkapa Kosti Albin tai Selma Eufrosina), eli ei mitenkään ennenkuulumaton tapa nimetä, jos kyseinen tyyli kolahtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse en antaisi nimeksi Saimia, koska minulle se on mummonimi, josta en erityisemmin pidä. Makuja on kuitenkin monenlaisia ja jokainen valitsee itsensä mielestä parhaan nimen. Saimi ja Siiri ovat kyllä hyvin samantyyliset nimet eli sopivat oikein hyvin sisaruksille. Amanda on minusta oikein kaunis nimi!

Musta sitten taas Saimi ja Amanda sopivat hyvin yhteen.

Ajattelen, että Amanda (tai kotoisasti Manta) on vanhemman puoleinen nimi sekin. Saimi on ihana, mutta Siiri on ihanampi!

Siiri Olivia on hyvä, mutta siinä mua häiritsee vähän nimien eri tyyli, vaikka sopivatkin muuten yhteen.

Siiri Inkeri olisi ihana tai Siiri Kristiina tai Siiri Loviisa tai Siiri Onerva...Mä olen kyllä ihan seko.

Rekisteröidyin vasta tänään tänne (kiitos, kiitos, mukava liittyä!)

ja ennen olen kirjoittanut sellaisilla palstoilla, joissa näkee sen viestin, johon vastaa. Ja nyt mä vain lukaisen sen hätäisesti läpi ja rupean kirjoittamaan.Anteeksi, en siis huomannut, että Siiri Olivia on jo olemassa.Saimi on hyvä ja Saima myös. Sopivat Siirin kanssa. Ehkä jopa liiankin hyvin.

Ehdottamiani Siirin toisia nimiä voi harkita myös Saimille. Amanda on kyllä kiva!Tästä lähtien yritän olla huolellisempi... =)

Myöhässä(?)

Hyvä kun kirjotan tänne vuonna 2018 ja keskustelu on aloitettu 2006 XDD

Oma nimeni on Saima Amanda ja pikkuserkyista löytyy siskokset Saimi ja Siiri(+1 sisko)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat