Sivut

Kommentit (116)

KuollutLahnaSängyssäni

Menin naisen kanssa sänkyyn kyrpäni oli seissyt jo monta tuntia. Muutaman työnnön jälkeen laukesin ja nainen silitti tukkaani ja sanoi "hyvää yötä". Oli tosi tylsä nainen, kun ei tehnyt mitään sängyssä koskaan missään vaiheessa. Varmasti kuolleen kanssa seksi olisi samanlaista. Harvoin olen kohdannut naisen, joka osaa käsitellä kyrvän kovaksi, ehkä vain 1/50 naisista osaa siemensyöksyn jälkeen ottaa kyrvän poskeen ja imuttaa kunnes kyrpä taas kovana.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hilasin tuntemattoman äijän kämpille ja aamulla huomasin äijän mukana kadonneen kännykkäni ja mp3-soittimen. Arvatkaa opinko läksyni?

Nykyään mp3 - soitinkin suht arvoton.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tuosta verenvuodosta tuli mieleen se kerta, kun (mansikoita poimimassa Suonenjoella!) olin eksynyt paikallisen alkuasukkaan kotiin. Ilta meni ihan mukavasti ja yökin, vaikka piilolinssit päässä nukkuminen ei ole hyvä idea koskaan.

Aamulla kaverinsa tuli käymään ja lupasi heittää minut majapaikkaan jonne kin Rautalammille (puolisen tuntia autolla). Siinä saabin takapenkillä alkoi menkat harvinaisen niagaramaisena ja jätin sitten kunnon verilammikon sinne vaaleille kangaspenkeille, tuli alkkareiden ja hameen läpi. En edes yrittänyt selitellä, vaan häivyin sanomatta mitään, huppari vyötärölle sidottuna...

Tosi itsekästä. Olishan sun ppitänyt korvata penkin päällysteen uusiminen! Miten joku kehtaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hilasin tuntemattoman äijän kämpille ja aamulla huomasin äijän mukana kadonneen kännykkäni ja mp3-soittimen. Arvatkaa opinko läksyni?

Nykyään mp3 - soitinkin suht arvoton.

Jätti sentään kortsun täynnä spermaa.. :D

Jimmy

käynny pari kertaa silleen, että joutunu heittää petivehkeet roskiin kun on muijan tuonnut baarista kämpille. Ekalla kerralla ihan Ok näköinen muija tuli mun luokse mentiin sänkyyn ja pimetä kun oli en huomannut mitään. Aamulla kun heräsin aloin ihmettelee että mitä vttua koko sänky ja minä veressä muna karvoja myöten. Muija oli ”unohtanut”
Kertoo että sillä oli menkat. Ei nähty toistamiseen .
Toisella kerralla toin siistin blondin himaan. Muija oli
Aika jurrissa, mutta halus että panen takaa päin.
Kesken touhun se sano että haluu peppuun. No minä
Peppuseksin ystävänä tein työtä käsketty.
Vetelin sitä peppuun loppuun asti ja kun otin kalun
Ulos niin muija pieras. Varpusparvi lens päin mun jalkoja ja pitkin sänkyy. Oli pakko lähtee suihkuun ja kun Tuun takas niin tää muija kuorsaa siellä paskasessa sängyssä . Menin sohvalle nukkuu.
Aamulla kun heräsin oli blondi häipynyt, vain paskanen sänky muistutti viimeyöstä. Kyllä vtutti
Kantaa paskasia petivehkeitä taloyhtiön roskikseen.

Tatu

Nuoruudessa kun aina panetti niin kun ravintolassa kaunis nainen kutsui luokseen kylään lähdin aitomaattisesti. Nainen asui vielä aika kaukana , joten junalla mentiin hänen luokseen . Seksi oli oikein hyvää kaikea kokeiltiin (69, pimppaa, peppua)
Koko yö. Kumiakaan ei käytetty kun neito kertoi syövänsä pillereitä. Aamulla kun herättiin neito kertoi ,että häntä kaduttaa. Kysyin että mikä kun nuoria terveitä sinkkuja ollaan ja minusta seksi oli oikein hyvää. Neito sanoi että niin hänestäkin, mutta kun hän poikaystävä on armeijassa. Olin luullut että neito on sinkku. Päätti että hänen täytyy soita heti poikaystävälle ja tunnustaa. Näin tekikin kuulin kun
Poikaystävä tuli luuria pitkin. Tällöin päätin lähteä.
Junaa odotellessa miehin, että aika vittumainen temppu muijalta. En olisi tosiaan lähtenyt sen luokse jos olisin tiennyt. Varsinkaan kun omasta armeija ajasta ei ollut kovin kauaa ja mietin miltä olisi tuntunut jos silloinen tyttöystäväni olisi soittanut kyseisen laisen puhelin kun olin viikonlopun kiinni.

Vierailija

Juteltiin baarissa parille miehelle porukassa ja lopulta toinen heistä päätyi minun luokse. Hän vannotti etten saa kertoa toiselle kaverille tästä, koska tämä oli kuulemma kiinnostunut minusta eikä mies halunnut loukata.

Päädyttiin harrastamaan seksiä ja hän henkutti isoa munaansa jatkuvasti ja pyysi minua tekemään samaa. Oli kiusallista ja tunnelma latistui ainakin minun puolelta. Ei se niin iso edes ollut. Itserakas tyyppi.

Seksin jälkeen mies ilmoitti lähtevänsä kotiin, joskus kuudelta aamulla. Siinä vaiheessa tajusin jo homman nimen, ja kysyin että tyttöystäväkö siellä kotona odottaa. Ei myöntänyt, mutta seuraavana päivänä löysin facebookista yhteiskuvat ja rakkaudentunnustukset.

Kehtasi vielä lähetellä jotain vonkausviestejä kuukausienkin päästä. Sääliks kävi tyttöystävää kun seurustelee tommosen idiootin kanssa.

Vierailija

Eräs miekkonen tuli luokseni, mutta oli niin kännissä, ettei tehty muuta kuin nukuttiin. Aamulla heräsin siihen, että koko sänky oli aivan märkä - jätkä oli sitten kussut alleen! Lupasi korvata vahingon, mutta arvatkaa, korvasiko senttiäkään. Sen sijaan yritti vongata seksiä ja pyysi kaveriltani kyytiä kotiin. Joutui pummaamaan kyytinsä muualta. Pahinta on, että tämä ei varmasti ollut eka kerta, kun tyyppi laski alleen, koska ei ollut siitä mitenkään häpeissään. Totesi vain, että oli ollut kusihätä, muttei jaksanut mennä vessaan. Siis mitä ihmettä!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat