Sivut

Kommentit (122)

Vierailija

Olin treffeillä netissä tapaamani itseäni vanhemman miehen kanssa. Oltiin aikasemmin juteltu melko paljon ja kyllä eroottisiakin asioita. Tyypillä oli ehkä turhankin paljon seksi mielessä ja pyyteli esim. kuvia jatkuvasti, vaikka muustakin toki puhuttiin myös. No, ajattelin että voitaisiin kuitenkin tavata, mentiin piknikille ja ilta venyi. Hänellä oli myös alkoholia, itse en juurikaan juonut koska minun piti ajaa autolla vielä kotiin.
Illan venyessä alkoi kuitenkin väsyttää ja sovittiin että nukutaan autossani, oli kuitenkin ollut ihan ok enkä jaksanut lähteä ajelemaan. Nukkuessamme hän ei osannut pitää käsiään kurissa vaan hiplaili sekä takapuoltani että rintoja, olisin vain halunnut nukkua. Heräsin myös siihen kun hän nuoli nännejäni ja sönkötti jotain tisseistäni. Aamulla aikaisin kun herättiin (luojan kiitos) hän alkoi pyytämään suuseksiä, kieltäydyin ensin, sitten hän pyysi että tekisin käsillä. No siihen suostuin että hän lopettaisi ehdottelun ja pääsisin kotiin. Jossain vaiheessa hän kuitenkin pyysi taas suihinottoa, jotta hän tulisi nopeammin ja painoi päätäni. En tiedä miksi, mutta suostuin sitten ja hän veti viltin päälleni. Hyi yök, oli ällöä kuuman viltin alla runkkailla häntä, onneksi tuli suht.nopeasti. Viltti meni ihan sotkuun hänen ällöstä paksusta spermastaan, samoin toinen hupparini hiha. Toimituksen jälkeen heitin hänet kotiinsa ja lähdin omaani, jossa menin suoraan kuumaan suihkuun. Oli oksettava ja pettynyt olo eikä juttumme tosiaankaan edennyt. Totesin hänet muutenkin liian lapselliseksi ja viinaan meneväksi. Seksikin tuntui olevan ainoa mitä hänen päässään liikkui.

Jake021

Tapasin tänään alkuillasta oikein mukavan ja pirtsakan 3kymppisen elohiiren. Kaiken lisäksi mimmi on 155 pitkä ja kuitenkin C-kupin täyteläiset rinnat.
Kyllö sykki taksissa ja esileikin aikana niin perke@@@sti :-) Nyt ei syki enään vaikka suht kivaa seksiä olikin, meinaan pillu tolla on XXXL kokoa! Kamala kraaateri, nyrkki sujahti sisään "heittämällä' ja toinenkin varmaan ois menny jos olisi jaksanut koittaa.
Ihme kyllä vaikka naitiin kortsulla ja oma kulli vaan about 16cm niin sain kyllä kivat orkut.
Aamulla kullä heivään ton jättipillun tosta kiertoon, kakkonenkin oli löysempi,varmaan kovassa käytössä, kun monen ykkönen...
Ei mulla muuta.
Öitä
Jake

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat