Sivut

Kommentit (122)

Vierailija

Juteltiin baarissa parille miehelle porukassa ja lopulta toinen heistä päätyi minun luokse. Hän vannotti etten saa kertoa toiselle kaverille tästä, koska tämä oli kuulemma kiinnostunut minusta eikä mies halunnut loukata.

Päädyttiin harrastamaan seksiä ja hän henkutti isoa munaansa jatkuvasti ja pyysi minua tekemään samaa. Oli kiusallista ja tunnelma latistui ainakin minun puolelta. Ei se niin iso edes ollut. Itserakas tyyppi.

Seksin jälkeen mies ilmoitti lähtevänsä kotiin, joskus kuudelta aamulla. Siinä vaiheessa tajusin jo homman nimen, ja kysyin että tyttöystäväkö siellä kotona odottaa. Ei myöntänyt, mutta seuraavana päivänä löysin facebookista yhteiskuvat ja rakkaudentunnustukset.

Kehtasi vielä lähetellä jotain vonkausviestejä kuukausienkin päästä. Sääliks kävi tyttöystävää kun seurustelee tommosen idiootin kanssa.

Vierailija

Eräs miekkonen tuli luokseni, mutta oli niin kännissä, ettei tehty muuta kuin nukuttiin. Aamulla heräsin siihen, että koko sänky oli aivan märkä - jätkä oli sitten kussut alleen! Lupasi korvata vahingon, mutta arvatkaa, korvasiko senttiäkään. Sen sijaan yritti vongata seksiä ja pyysi kaveriltani kyytiä kotiin. Joutui pummaamaan kyytinsä muualta. Pahinta on, että tämä ei varmasti ollut eka kerta, kun tyyppi laski alleen, koska ei ollut siitä mitenkään häpeissään. Totesi vain, että oli ollut kusihätä, muttei jaksanut mennä vessaan. Siis mitä ihmettä!

ex uskovainen

Vierailija kirjoitti:
Ja mikä on arvokkaampaa: elää miehensä kanssa avioliitossa, tuntea toinen läpikotaisin (siis poikkeuksiakin on).. saada yhdessä lapsia, JOS saa. (aina sekään ei ole itsestäänselvää)

mutta tuo sinun " kakaranauha" oli kyllä aika loukkaus. Tollainen asenne meitä kohtaan tarkoittaa sitä, että vihaat lestoja. Mitä olet joutunut kokemaan heiltä, joka on sinulta pois?

Ja miksen sais käydä tässä vähän moralisoimassakin hiukan?

=)

Itse olen ollut joskus uskovainen ja voin sanoa että elämänlaatuni parani huomattavasti kun irtaannuin niistä piireistä, mutta ymmärrän tapaasi ajatella. Ymmärrän myös sen että uskonto jossa olet ei välttämättä ole oma valintasi. Neuvoksi kuitenkin sanoisin että älä tuomitse muiden tapaa elää, se on kuoleman synti siinä missä huorinkin tekeminen. Ymmärrä se että nämä ihmiset ovat suurinosa olleet sinkkuja kun ovat harrastaneet näitä yhdenyön juttujaan ja ovat olleet vastuussa vain itselleen. Jokainen joka ei ole, katuu sitä omalla tahollaan ja se on rangaistus jo itsessään se. Kyllä sinkkuna saa sekoilla.

mwlinda22

Hirvein ja ainoo yhden yön juttu 19-vuotiaana ei ollut edes niin hirveä kuin viimeisin kerta exäni kanssa pitkän tauon jälkeen. Olin sanonut pitkin iltaa etten halua seksiä mutta siihen se ajautui. Hän kävi päälle melkein väkisin ilman esileikkiä ja pisti kakkoseen ilman lupaa. Sitä ennen mun piti nuolla sen kamalan makuista kyrpää , joka alkoi oksettamaan, ei se yleensä maistunut niin kamalalle. Vaikka siinä oli jotain makuvoidetta muka lieventämään makua. Sitä ennen piti pyllistellä kun hän otti kuvia, olo oli saamarin hölmö ja epäkiihottunut. Olo oli niin kamala ja hyväksikäytetty, että tää oli viimenen kerta. Olin kipeä monta päivää, kun en ollut ollut kiihottunut.

19-vuotiaana äijä iski baarissa 2, mun kaverini ja mut. Halusin vain mukaan siks, etten halunnut jättää kaveriani vieraassa kaupungissa, enkä jäädä yksin äijien iskettäväks baariin. Syy oli että mä olin se kaunis ja sit kaverini oli se "kokenut" ja sanoi haluavansa molemmat. Äijä oli ruma ja ällöttävä. Olin tosi humalassa ja sammuin äijän sänkyyn. Heräsin kun äijä hyväili mun rintoja, juoksin ulos kämpästä vieraassa kaupungissa, jossa en osannut liikkua. Osasin silti ihmeen kaupalla kävellä hotellille takaisin, jonne oli matkaa yli 2 km. Kaverini jäi kaverin luo yöks. Mutta ei kuulemma harrastanut seksiä. Kaverini kanssa meni välit myös poikki.

Katuva

Kadun jokaista yhdenillanjuttuani. Moraalini on muuttunut nuoruusaikojen jälkeen siihen suuntaan, etten omalta kumppaniltani tai itseltäni tuollaista käytöstä hyväksy. Olenkin demiseksuaali eli sytyn vain jos on tunteita toista kohtaan. Nämä yhdenillanjutut ovat olleet vain hyväksynnän hakua ja pakonomaista käyttäytymistä, koska minut on raiskattu todella nuorena ja siitä voi seurata pakkomielle seksiin.

Tekisin mitä vain, että saisin kaikki seurustelusuhteiden ulkopuolella tapahtuneet seksisuhteet pyyhittyä pois historiastani. Muita en tuomitse, paitsi ne jotka ovat varattujen kanssa ja ne jotka panevat kavereidensa exiä.

Vierailija

Olin nuorena kotibileissä ja panetti kamalasti. Ja ainoa sinkku lisäkseni oli hiukan omituinen höpöttäjä eikä mikään ulkonäöllä pilattu, salaliittoihin uskova pullukka jätkä. Otettiin hotellihuone, koska asuin vielä kotona, mutta seksistä ei tullut mitään. Jätkä oli enemmänkin kuin innokas, mutta seisokkia ei vaan ollut. Lisäksi tyyppi hehkutti eksäänsä, jonka kanssa hänellä on kuulemma vieläkin jotain meneillään ja vertaili koko ajan kroppaani eksänsä kroppaan. 

Miten ei voi ymmärtää, että eksästä puhuminen sängyssä on mahdollisimman epäkiihottavaa! Ovatko miehet niin hermostuneita tmv. kun möläyttelevät tällaisia? :D En tajua.

Vierailija

Olin treffeillä netissä tapaamani itseäni vanhemman miehen kanssa. Oltiin aikasemmin juteltu melko paljon ja kyllä eroottisiakin asioita. Tyypillä oli ehkä turhankin paljon seksi mielessä ja pyyteli esim. kuvia jatkuvasti, vaikka muustakin toki puhuttiin myös. No, ajattelin että voitaisiin kuitenkin tavata, mentiin piknikille ja ilta venyi. Hänellä oli myös alkoholia, itse en juurikaan juonut koska minun piti ajaa autolla vielä kotiin.
Illan venyessä alkoi kuitenkin väsyttää ja sovittiin että nukutaan autossani, oli kuitenkin ollut ihan ok enkä jaksanut lähteä ajelemaan. Nukkuessamme hän ei osannut pitää käsiään kurissa vaan hiplaili sekä takapuoltani että rintoja, olisin vain halunnut nukkua. Heräsin myös siihen kun hän nuoli nännejäni ja sönkötti jotain tisseistäni. Aamulla aikaisin kun herättiin (luojan kiitos) hän alkoi pyytämään suuseksiä, kieltäydyin ensin, sitten hän pyysi että tekisin käsillä. No siihen suostuin että hän lopettaisi ehdottelun ja pääsisin kotiin. Jossain vaiheessa hän kuitenkin pyysi taas suihinottoa, jotta hän tulisi nopeammin ja painoi päätäni. En tiedä miksi, mutta suostuin sitten ja hän veti viltin päälleni. Hyi yök, oli ällöä kuuman viltin alla runkkailla häntä, onneksi tuli suht.nopeasti. Viltti meni ihan sotkuun hänen ällöstä paksusta spermastaan, samoin toinen hupparini hiha. Toimituksen jälkeen heitin hänet kotiinsa ja lähdin omaani, jossa menin suoraan kuumaan suihkuun. Oli oksettava ja pettynyt olo eikä juttumme tosiaankaan edennyt. Totesin hänet muutenkin liian lapselliseksi ja viinaan meneväksi. Seksikin tuntui olevan ainoa mitä hänen päässään liikkui.

Jake021

Tapasin tänään alkuillasta oikein mukavan ja pirtsakan 3kymppisen elohiiren. Kaiken lisäksi mimmi on 155 pitkä ja kuitenkin C-kupin täyteläiset rinnat.
Kyllö sykki taksissa ja esileikin aikana niin perke@@@sti :-) Nyt ei syki enään vaikka suht kivaa seksiä olikin, meinaan pillu tolla on XXXL kokoa! Kamala kraaateri, nyrkki sujahti sisään "heittämällä' ja toinenkin varmaan ois menny jos olisi jaksanut koittaa.
Ihme kyllä vaikka naitiin kortsulla ja oma kulli vaan about 16cm niin sain kyllä kivat orkut.
Aamulla kullä heivään ton jättipillun tosta kiertoon, kakkonenkin oli löysempi,varmaan kovassa käytössä, kun monen ykkönen...
Ei mulla muuta.
Öitä
Jake

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat