Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kukaan eronnut, koska mies pelaa liikaa pleikkarilla?

Sivut

Kommentit (81)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Reilu vuosi takaperin tilanne oli ihan hirveä: meillä kaksi pientä lasta ja mies lösähti sen tietokoneensa ääreen heti töistä tultuaan ja istui siinä aamuyöhän asti. Mihinkään ei osallistunut, jos apua pyysi niin vastaus oli että kohta, nyt just on taistelu kesken.

Elämä suunniteltiin sen mukaan että varmasti on kotona kun raidi alkaa.

Kun valitin, olin vaan karmea nalkuttava akka, jolla ei itsellään ole elämää eikä mies ole mun viihdepalveluni jne jne.

Sitten pelaaminen jäi ja miltei vuoden oli ihanaa aikaa kun oltiin taas oikea perhe. Nyt tänä keväänä mies maksoi taas WOW-tunnuksensa ja alkoi uudelleen pelamaan. Odotan kolmatta lasta ja *umalauta jos toi pelaaminen menee taas samanlaiseksi niin haen moukarin ja hakkaan sen tietokoneen tuusannuuskaksi. Merkit on jo ilmassa.

Vierailija

Tuo on pirun surullista että miehesi vaan istuu koneen ääressä....ottaisit vaikka ensin vasaran ja demonstroisit sillä mitä saattaa tapahtua hyvin pian ja raskaammalla välineellä jos ei asialle kohta ala tapahtua jotain mutta kannattaa myös valmistautua vastapuolen reaktioon...

Vierailija

Mielestäni ok, jos pelaa kaverin kanssa (siis ei ole täysin eristäytynyt) ja jos korkeintaan pari tuntia vuorokaudessa. Ruutuaika kuten lapsilla...

d3

Pelaaminen on todellakin pako todellisuudesta, saat keskittyä johokin ihan muuhun kun todellisuuteen, vähän aikaa ainakin.
Se helpottaa välillä, jos esim. murehdit jotain asiaa, pelaat peliä vähän aikaa, kun lopetat, sulla on todennäköisesti ihan eri fiilis asiaa kohtaan.
Pienenä pelaaminen oli minulle terapeutillista, olin ehkä vähän riippuvainenkin siitä..
Toki rajansa kaíkella

tietää keinot

vedät sähköt pois kunhan mies menee etsimään että meikö sulake piilotat pleikkarin ja sanot että annoit lainaan poliisille. vitsi vitsi, otat kaapelit pois PS3sta niin ei oikeen peli luista ilman virtaa kuvaa ja ääntä ;)

Vierailija

Minäkin inhoan miehen pelaamista. Pelikoneen hankittuaan hän tuijottaa sitä vaapa-ajan kuin zombi. Kotitöitä tekee hyvin mutta tuo pelaaminen syö kaiken huomion parisuhteelta. Hän vielä ärsyyntyy todella paljon - niin kuin kaikki addiktit - kun asiasta huomauttaa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat