Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

V*ttu, s**tana, p*rkele tätä Vattenfallia!!!

Sivut

Kommentit (50)

Tämänhetkisillä sähkömarkkinoilla.Perusongelma teillä kuitenkin vielä säilyy: saman mittarilukeman mukaan teitä laskuttaa myös Kainuu.Kysypä nyt ensin asuinkunnastasi, mistä siellä saa lainaksi energiankulutusmittaria. Sillä saatte testattua kaikki laitteenne, varmuuden vuoksi. Jos laitteet ovat vuosikulutuksen normien mukaiset, sitten kannattaa tarkistuttaa se mittari.sähkönmyyjä

Vattenfallilla maksaa 6.50 senttiä kWh niin esim. Kainuun energialla kWh maksaa 4.60 senttiä joten kumpikohan on halvempi?!?!?!? Laitettiin nyt sitten kilpailutus käyntiin ja ostetaan sähkömme Kainuusta :)-apJa kyllä se laskutusjärjestelmä on ihan sama asut sitten minkälaisessa talossa hyvänsä, eikä kerrostaloasujia rokoteta mitenkään eri tavalla. Arviolaskuun vaikuttavat myös asukkaiden määrä, kodinkoneiden määrä, asunnon ikä ym. seikat.

Vierailija:

Lainaus:


Mies soitti vihoissaan Vattenfallille ja siellä sanottiin vaan että omakotitaloissa on vähän erilainen laskutusjärjestelmä!!! Meitä kerrostaloasujia siis rokotetaan ja raskaalla kädellä!!! Voi H*LVETTI!!!
vaihdettiin vattenfallilta pois kun saatiin ylläri tasauslasku (1000euroa)!Laskeneet arviot ainakin ihan päin persettä!Eli nyt ollaan fortumilla ja perusmaksu on 2,5 e/kkenergia 4,55 c/kwh. Onko kilpailukykyinen hinta? mä en hirveästi ymmärrä näistä sähköjutuista...:)pikkumyy@luukku.com

Vattenfall mainostaa että "lapset ovat huolissaan ilmaston muutoksesta"Laitoin sinne viestin ja kysyin milloin on lapsilta asiasta kysytty koska ei monikaan lapsi tiedä edes mitä sana ilmastonmuutos tarkoittaa. Ihan älytöntä vedota lapsiin tässä asiassa.Onneksi en ole Vattenfallin asiakas.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat