G: Epäromanttisinta, mitä miehesi on sanonut sängyssä?

Sivut

Kommentit (811)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
huusi " ich komme!" tullessaan.
  Minunkin saksalainen ex-poikaystävä usein tuli (meille syömään ja yöpymään lomamatkoillaan).  

Vierailija

Ärsyttää lähinnä se ainainen kiukuttelu siitä, jos minä en satu saamaan. Hän tulee melkein aina ensin, kysyy multa "saitko" ja vetää herneet kirsuun mikäli vastaus on kieltävä. Usein väen vängällä yrittää sormettaa (en pidä siitä erään ikävän kokemuksen takia, enkä muutenkaan nauti sellaisesta. Hän tietää sen kyllä) vaikka sanon ettei tarvi, ei se orgasmi ole mulle niin iso asia. Mistä seuraa uusi loukkaantuminen. Kivahtaa että "no tee itse sitten!" ja marssii suihkuun.
Ja siis... Nautin kyllä seksistä hänen kanssaan, ja rakastan sitä kun hän nauttii, mutta henkilökohtaisesti en pidä sitä orgasmia niin tärkeänä. Mutta hän tuntuu pitävän sitä henkkoht loukkauksena, jos nyt en satu saamaan.

harjoitusTekeeMestarin

Vierailija kirjoitti:
minua rupesi panettamaan.Sanoin miehelle että haluttais,mies siihen että ei se muna toimi kun on kalja juonut...rupesin kuitenkin aukomaan hänen housujaan ja sanoin että enkös mä ole sen verran taitava että saan sen toimimaan niin mies tokaisi vain että " et sä ole taitava" !!!! Meni halut saman tien ja nyt muutaman päivän miettiny eroa...

Moni nainen kuvittelee, että pelkkä elimen koskettaminen on sitä taitoa. Se EI OLE  !! Taitoa on se, että osaa liikuttaa kätteen sen ympärillä niin, että saa aikaan oikeanlaisia tuntemuksia. Tähän löytyy hyviä vinkkejä googlaamalla ja jokainen nainen pystyy harjoittelemaan näitä vaikka kurkun ja liukkarin kanssa yksin, jos kiinnostusta on.

Vierailija

"Kai se on pakko" oikein huokas, kun pyysin lähetyssaarnaajaa. Ei ollu, mutta ihme etten potkassu sängystä pois. Ois voinu vähän hienovaraisemmin ilmoittaa että mun maha ei miellytä. Monta vuotta menny ja vieläkin harmittaa, lähinnä se että kuvittelee, että pakolla haluaisin. Edelleen vonkaa innolla mutta hieman tylsää aina takaapäin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat