Vierailija

Millä tavoin vanhempien tai vanhemman masennus on vaikuttanut sinuun? Koetko sen yhä vaikuttavan sinuun jotenkin? Esimerkiksi vanhemman roolissa toimiessasi?

Kommentit (2)

Vierailija

Minulla on ollut todella kyyninen isä, joka on vahvistanut monenlaisia epävarmuuksiani. Vanhemman otteesta irtautuminen aikuisällä on ollut hankalaa. Itsekin pelkään välillä vanhempana olevani yhtä välinpitämätön lasten tarpeista.

KerttuW27

Pohdin juuri tätä samaa ja googlailin aihetta.

Mielestäni vanhempien masennus kyllä vaikuttaa koko lähipiiriin ja lapsiin. Siihen vain pitäisi löytää oikea hoito ja terapia mahdollisimman pian. Paljon on tutkitty myös liikunnan hyödyistä masennukseen, mutta ongelmana varmaan se, että masentunut ei paljon jaksa liikkua. Eli mikä muu kuin lääkkeet sitten avuksi?

https://www.kaleva.fi/teemat/hyva-elama/masennus-on-koko-perheen-sairaus...

Toivottavasti päästäisiin tästä suuresta masentuneisuudesta jo eroon.

Tuli muuten googlessa sattumoisin eteen juttu vanhusten masennuksesta ja näköjään tää on aika yleistä myös vanhusväestöllä. Oikein pistää miettimään.

https://suomenseniorihoiva.fi/tietopankki/ikaantyneiden-sairaudet/vanhus...

Mitä me tehdään vääriin, kun tuntuu tosi moni olevan masentunut. Onkohan näin aina ollut vai vaan tätä nykyaikaa? Nykyään yhä useampi lapsikin on masentunut...

https://www.terveyskirjasto.fi/kotisivut/tk.koti?p_artikkeli=dlk00383

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat