Sivut

Kommentit (69)

tanssitytöt on ihan järkkyjä tyrkkyjä ja faneja pahimmasta päästä. Tätä lajia en antaisi tyttärieni harrastaa ja tämä tyrkkyys on ihan yleinen mielipide, ei vain vaimojen.kuvottavaa touhua noi teidän saunaillat. en epäile, etteikö pitäisi paikkaansa. Pelaajilla kun on aina tarjolla naisia. Muilla aloilla ei ihan niin helposti pysty pettään, mutta muuten kyllä useampi kuin joka toinen mies pettäisi, jos tilaisuus olisi.Onneksi pääsin omasta kiekkorentusta eroon. Ei sillä, ettenkö olisi aikanaan kostanut. ;) Sairas suhde joo...

meidän lapsista ei ainakaan kiekkoilijoita tule.Ovat myös huomattavasti keskimääräistä huonompia koulussa ja oppivat huonot tavat jo nuoresta pitäen. Sivusta seuranneena on pakko todeta, että jääkiekko on oikeastaan aika kaukana urheilun ihanteesta.Seura tekee siitä todella vastenmielisen harrastuksen.

mutta tiesitkö tyttönen, mitä ne jääkiekkoilijat ja muut ihmiset ajattelevat teistä??? Kyllä me tiedetään millaisia tyrkkyjä olette, jopa ne jääkiekkoilijat nauravat teille :-D Ja vai vielä "vakkareita".... tietäisit vain kuinka monta "vakkaria" yhdellä jääkiekkoilijalla voi olla!!! Ja loppujen lopuksi, vaimojensa seuraan he lopulta päätyvät :-)

Itse jääkiekkoilijan vaimona voin sanoa että en todellakaan tiedä jos mieheni on pettänyt koska kukaan ei sitä ainakaan ole kertonut eikä koskaan "kiinnikkään" ole jäänyt. Mieheni ei käy juurikaan kauden aikana ulkona eikä nykyään niitä saunailtojakaan ole joukkueen kesken liiemmin ollut, en tiedä miten asian laita nykyään Suomessa on.. "Pakollisissa" riennoissa käy, mutta niistäkin tulee hyvissä ajoin kotiin.. Tosin kyllähän siinäkin ajassa ehtii jos niin haluaa. Mutta en edes jaksa joka kerta miettiä kun hän lähtee ovesta että pettääköhän hän minua. Miksi olisin tässä avioliitossa jos koko ajan miettisin pettääkö hän. Kyllähän suhteen yksi perusta on LUOTTAMUS! Jos hän joskus kiinni pettämisestä jäisi niin pihalle lentäisi alta aika yksikön.Olen joutunut petetyksi kyllä ihan "normaalin" miehen toimesta, sekin lensi nopiasti pihalle asian selvittyä minulle.En epäile yhtään etteikö "näissäkin piireissä" noita pettäjiä löydy, mutta itseä vain ärsyttää suunnattomasti tuo yleistäminen!Ja mitä cheerleadereihin tulee niin itse en ainakaan syyttäisi heitä jos mieheni nyt sellaiseen lankeaisi, se olisi kyllä ihan miehen omaa tyhmyyttä! Voin kyllä kertoa että noita lätkä-äijien ihailijoita/vokottelijoita löytyy paljon muualtakin kuin vaan cheerleadereiden joukosta. Ainakin oman kotikaupungin naiset tuntuvat aina heräävän eloon kun kiekkoilijat ovat liikenteessä..

Nykyisessä joukkueessa cheerleadereitä ei edes ole että ei ainakaan niiden kanssa "pääse" pettämään ;)Ja muuten: en ole tyhmä enkä ole missi! Enkä vuosia vuosia sitten rakastunut jääkiekkoilijaan vaan tavalliseen mieheen!Terveisin, "lätkävaimo"

Tytär harrastaa cheerleadingiä ja ei käy missään "pyllyä heiluttamassa" :)

Harkat on 3 krt/vko ja nytkin harjoittelevat uutta kisa-ohjelmaa kun on kilpailut tulossa.

Vierailija

ite oon kyl huomannu et hokareita kiinnostaa taitoluistelijat enemmä ku nää cheerleaderit mutta enhän mä tätä voi varmaks sanoo

t: ex-taitoluistelija nykyinen valmentaja

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat