Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (291)

Joka viereisessä lootassa pierasee äänekkäästi, vääntää kunnon haisevan kasan -mieluiten kunnon loiskauksella ja äherryksen jälkeen päästää helpottuneen huokauksen.Toisten järkyttäminen on paljon hauskempaa kuin noloilla jollain luonnollisella asialla!Jos eka kerta jännittää niin jää nuuskimaan hajupommiasi siksi aikaa että pikkusieluset ovat kavahtaneet paikalta.. ;)

Vierailija:

Lainaus:


kun pökäle loiskahtaa pönttöön. Hiukanko ihmetyttäis kun naapurikopista kuuluisi yhtäkkiä napakka lyhyt yskähdys kuin ketun haukahdus..
:))))))Mulla ei noihin ääniin ole mitään lisättävää, mutta tässä tosi hyvä vinkki kaikille, jotka esim vieraspaikassa (tai uuden miesystävän vessassa!) löräyttävät pönttöön MAAILMAN KAMALIMMAN hajuisen lörön.Hajuahan ei oikein sinne kehtaa jättää, mutta tähän onkin aivan pomminvarma keino: palava tulitikku! Eli ei tarvi olla kuin tulitikkurasia käsilaukussa. Sen kun sytyttää esim käsienpesun yhteydessä (ettei ääni kuulu) niin haju on muutaman sekunnin päästä tipotiessään!En tiedä mihin perustuu, mutta johonkin kemialliseen reaktioon ilmeisesti. Ja TOIMII! :) Tätä en kuitenkaan suosittele käytettäväksi yleisissä vessoissa - ei sitä tiedä kuinka herkät palovaroittimet siellä on, kun eihän vessoissa saa tupakoidakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihan pölöjä kaikki, eteenkin käteenpaskojat. Kyllä teidän maailmanne on pieni, jos pitää jokaista paskapökälettäkin miettiä etukäteen ihan hirveästi. Maailmassa on suurempiakin ongelmia kuin se, että kuuluuko naapurikopista ähinää vai ei. Miten kehtaatte pissata niin että se kuuluu!?!?

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat