Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sehän on vain rumemman näköinen kuin ilman, kotona vain ei ole mitään millä pitää munkit rasvan pinnan alla,enkä yksittäinkään kehtaisi pitää. Ja koska sillä ei niin väliä oikeastaan ole niin ihan sama vaikka tuleekin=). (ei sais nussia pilkkua...mutta )

Vierailija:

Lainaus:


" Oikein tehtynä" se pursotetaan valmiiseen munkkiin sisään.



Samoin kuin " oikein tehty" munkki uppopaistetaan jollonka tulee keskelle " paistoviiva" . Uunissa kypsennettyyn munkkiin ei tule paistoviivaa rasvasta.. =)




Itse olen kotona tehnyt juuri niin että kaulin taikinan ja laitan hillon " lettujen" väliin ja paistan sitten,tulee ihan yhtä hyviä kuin toisinpäinkin tehtynä.

" Oikein tehtynä" se pursotetaan valmiiseen munkkiin sisään.



Samoin kuin " oikein tehty" munkki uppopaistetaan jollonka tulee keskelle " paistoviiva" . Uunissa kypsennettyyn munkkiin ei tule paistoviivaa rasvasta.. =)

petetty

 Satuimpa ostamaan pullapirtin hillomunkkeja. Eipä tarvitse enää koskaan ostaa ainakaan saman virman jos ei kovetettua rypsi ja palmuöljyä vaihdeta johonki parempaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat