Oletko välttänyt Pikku Huopalahden ala-astetta?

Vierailija

Haluaisin kuulla kokemuksia Helsingin Pikku Huopalahdessa tai ruskeasuolla asuvilta vanhemmilta siitä, oletteko valinneet lähikoulun vai yrittäneet saada lapsenne muualle. (Ruskeasuo on nykyään Pikkiksen koulualuetta.) Sen mitä olen tutuilta kuullut, valkoinen keskiluokka ei halua lapsiaan Pikku Huopalahden ala-asteen kouluun, ja nyt mietin mitä itse teemme, koulunaloitus lähestyy pian. Pikku Huopalahden ala-asteen koulun s2-lasten määrä (n. 50%) on pohdintojeni taustalla, ja mietimme jopa pois alueelta muuttamista (kyllä, olen paha ihminen mutta en uhraa omaa lastani yhteisön edulle). Toisaalta en haluaisi muuttaa, koska pikkis on muuten alueena lähes täydellinen. Kaikenlaiset tuoreet kokemukset Pikku Huopalahden ala-asteen koulusta ja toisaalta myös muista ratkaisuista olisivat arvokkaita!

Kommentit (3)

Vierailija

Suosittelen Töölön ala-astetta. Tai onhan teillä siinä lähellä myös Steiner-koulu, jos sen pedagogiikka vain sopiii maailmankatsomukseenne. Meiahden ala-asteella oli inakin ennen (liki 10v sitten) hyvä meininki, mutta ei tietoa nykytilanteesta. 

Vierailija

Steinermeininki ei taida olla meitä varten. Miksi juuri Töölö eikä meikku? Vai onko meikkuun pääseminen täältä vaikeutunut jo tosiaan niin paljon että pikkiksestä shopataan nykyään jo Töölöön asti?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat