Vierailija

Kuinka paljon puolisoidenne exän pitävät yhteyttä, jos heillä on lapsi/lapsia?

Mikä olisi niin sanotusti normaali määrä?

koska minua ahdistaa mieheni exän jatkuva viestittely ja soittelu. On milloin mitäkin asiaa, myös ei lapseen liittyvää. Ja näitä viestejä/puheluita tulee päivittäin ja useita.

heidän erosta tulee kohta kolme vuotta.

Asiallisi kommentteja, kiitos.

Kommentit (4)

Oletko ottanut asian puheeksi miehen kanssa, että tiivis yhteydenpito ahdistaa? Olen osittain sitä mieltä että lapsen toisen vanhemman on oltava tarvittaessa saatavilla jos on kyse lasten asioista. Vastata vaikka puhelimeen keskellä yötä jos on hätätapaus. Jos taas asia koskee (miehen tapauksessa) taulun ripustusta seinään niin kyllä exä(nainen) voisi jostain muualta kysyä apua. Näistähän voidaan aina laatia tiettyjä pelisääntöjä esim. ettei soitella enää klo 21 jälkeen, yhteydenotot mieluiten viestillä tms.  Ei sekään ole reilua uudelle kumppanille että kumppanin pitää koko ajan olla joka asiassa exän saatavilla .  Ota asia reilusti puheeksi!

Itsellä erosta 2,5 vuotta. Ei tule kyllä päivittäin oltua yhteydessä. Ei edes silloin kun lapset ex:llä. 1-2x /viikko soitto on riittänyt meillä aika hyvin ja lisäyksiä asioihin tehty tekstiviestillä. Ilmeisesti exällä ei ole uutta kumppania? Joskus voi olla ihan sellaista yksinäisyyttäkin tuo ja joskus myös tarkoituksellista häirintää, luulisin :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asiasta on keskusteltu kyllä ja paljonkin, mutta oikein mihinkään tulokseen ei olla tultu.. Useat yhteydenotot häiritsevät miestänikin ja hän on pyytänyt exä vähentämään, tuloksetta. en usko kuitenkaan, että hän tahallaan häiriköi.. On vaan niin helkutin yksinkertainen, että luulee, että mieheni täytyy olla jatkuvasti saatavilla ja langan päässä, kun hänellä sattuu asiaa olemaan. Ja totta kai tärkeissä lapseen liittyvissä asioissa pitää ollakin, mutta eihän niitä joka päivä ole! Meillä on tässä kuitenkin kaksi pientä lasta ja kädet täynnä työtä niiden kanssa.

ehkäpä tämä asia joskus ratkeaa...

Makes you think

Tuttu tilanne. Miesystäväni exä (erosta jo 5+ vuotta) soittelee liki joka päivä tyhjänpäiväisistä ”lasten asioista”, kummasti mukana on myös omaa statuspäivitystä, sairaskertomusta ym. tikusta asiaa. Kun heidän yhteiset lapset ovat hänellä, tulee jatkuvasti ”kivaa kuvaa” lasten tekemisistä, ihan kuin olisivat vain jossain reissussa äidin kanssa ja kohta tulossa kotiin... Mies nielee kaiken, vastaa vaikka sunnuntaiaamuna, kun exä soittaa - täysin kunnioittamatta miehen omaa aikaa - milloin pitää muka muistuttaa suksien viemisestä kouluun, milloin raportoi ”meidän Ninnillä on nyt nuha”. Mies vastaa aina tyynesti, vaikka on sanonut inhoavansa naista ja sietävänsä tätä vain lasten takia. Exä vieläpä haukkuu miestä minulle kilometrin pituisin viestein milloin mistäkin, yleensä vastuunkannosta ja rahoista, vuosia sitten tapahtuneista pettämisistä. Sitten taas on yhtä hymyä miesystävälleni, kun lirkuttaa lapsista ja tarvitsee jotain. Kyllä sitä pakostakin miettii tuollaisen yhteydenpidon tarkoitusperiä. Itsellä on myös lapsia oman exän kanssa (useampi kuin heillä keskenään), mutta viestintä lapsista on tosiaankin vain aiheesta ja 90% viestein tai sähköpostien. Ei tulisi mieleenkään soitella esim. viikonloppuaamuisin ja häiritä hänenkään uusioperhe-elämää yhtään. Annan hänen olla omilla viikoillaan isä täydellä luottamuksella ja minä hoidan samoin täysin omat äitiviikkoni ilman hänelle raportointia tai joka asiasta konsultointia. Mitään päivittäistä länkytystä ei ole koskaan tarvittu!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat