Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (70)

Vierailija

Oon siis 10v.mulla on alkanu rinnat kasvaan,häpykarvoja ei oo mutta hiki haisee. Hiki alko haiseen 9v,rinnat alko kasvaa 1kk ennen ku täytin kymmenen ja mulla on myös valko vuotoo

yksvaa

Oon 12v (kohta 13), ja mulla on rintoihin tullu semmoset möykyt jos niihin koskee käy kippeetä, mut ei viel kauheesti näy paidan läpi, ja sit on ollu ehkä 6kk valkovuotoa, ja hien haju on ollu 2vuott.a. (oon 4kg alipainoinen :( )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tyttö joka tarvii apuun äkkiiiiii

Mietin tässä vaan et millon ne menkat alkaa. Oon 12v tänä vuonna tulee13. Karvoitusta alko tulla 10 veenä. Hiki haisee vähä. Rinnat on kasvanut sellai että siit huomaa paidan läpi(noloa). Valkovuotoa on ollu melkein kaks vuotta. Pahin asia joudun asumaan 2veljenkanssa ja iskän(asumusero vanhemmilla) enkä tiiä miten siit sanoisin iskälle sit ku alkaa ..... Äiti on kyl puhunut siitä ... Ku tänä vuonna kävin terkalla ni se kysy et onko menkat alkanut? Eip vielä vastasin. Ärsyttävintä että se kysyy iskän ees. Niin nolooo.

äippä

nykyään murrosiän normaali alku aika on noin 9v-14v se riippuu ihan ihmisestä minusta tuo kuitenkin kuulostaa ihan normaalilta kun itselläkin noihin aikoihin alkoi        :-)

anniina

moi! oon 11v tyttö, täytän 12. Rinnat hiukan kehittyneet, finnejä ja mustapäitä, lantio on leventynyt, alavatsa- ja lonkkakivut, mielialanvaihtelut, valkovuotoa jotenkin. Oon siis 11v 151-52 cm ja 38-39kg. Milloin mun menkat voisivat alkaa?

Viarailia

Oon 11v ja mul on alkan rinnat kasvaa vhä karvotusta on alapäässä ja kainaloissa hiki haisee ja valkovuotoja ei näy. Mun kaveri jolla ei oo alkan melkee mitää murrosiän merkit paitsi valkovuoto ni ihmettelen sitä nimittäin se on tosi jäljes ja se on noin 140cm. Mua stressaa et oon viimeinen jol alkaa

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat