Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ovulaatiosta on nyt reilu viikko aikaa ja edellispäivänä tuli rinnat yhtäkkiä älyttömän kipeiksi. Kyllähän ne on välillä kuukautisten aikaan kipeät, mutta harvoin näin kipeät saati sitten näin aikaisin. Voisikohan rintojen aristus alkaa jo näin aikaisin?

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

just eilen plussan!Miehelle sanoin viikon ajan et huono olo koko ajan ja pissalla pitää jatkuvasti käydä ja tissit sattuu ja tuntuu et ne on kasvanut.

Ja niinpä se pieni tulokas ilmoitti mahassa olevan :)JA mulla tuo rintojen arkuus on jatkuvaa pientä jomotusta, koskettaessa arempi.

Koko ajan tekis mieli mennä oksentamaan, jos sit vaikka helpottais! En muistanut et tämä näin kamalaa on.Odotan jo kauhulla ekaa neuvolaa, ku on varmaan hemoglobiinit taas sitä luokkaa et rautapillereitä saa kaksin käsin vetää. Huimaa jo nyt.Onko muuten tämä normaali tunne, että alavatsassa polttelee niin kuin olis kuukautiset alkamassa (oikeasti olisi siis menkat nyt). Tällaista en viime kerrasta muista.

Raskausaikana rinnat eivät olleet lainkaan arkoina, kokoaikana! Vasta kun lapsi syntyi ja maito nousi niin tuntui että rinnat irtoavat liitoksistaan.

Rinnat olivat kosketusarat ja kipu oli lähinnä rintojen sivuilla. Toinen oire joka tuli samoihin aikoihin oli väsymys ja sen väsymyksen tunnisti hyvin, koska en meinannut pysyä hereillä edes työpaikalla.

mulla oli vaan nännit arat, piti pitää liivejä tai sileää paitaa koko ajan, eikä esim froteista kylpytakkia voinut ajatellakaan ilman jotain alle.

Vierailija:

Lainaus:


Onko muuten tämä normaali tunne, että alavatsassa polttelee niin kuin olis kuukautiset alkamassa (oikeasti olisi siis menkat nyt). Tällaista en viime kerrasta muista.
Mulla normaalisti kuukautisten aikana kosketusarkuutta, nyt enemmänkin jatkuvaa kipua. Tai paremminkin jomotusta. Ja EHKÄ rinnat myös turvonneet. Täytyy kai vaan malttaa odottaa, kuukautisten alkuun vielä vajaa viikko aikaa.ap

Vierailija

Itselläni alkoi arkuus esikoisen kohdalla 5 pv ennen oletettua menkkojen alkamisajankohtaa, eli n. kp 23. Nyt toinen yrityksessä, kp 22 ja tänään aamulla huomasin heti nännien olevan kosketusarat. Toivon, että kakkonen siis olisi tulossa, milloinkaan muuten minulla ei ole rinnat ole olleet arat kuin raskaana ollessa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat