Sivut

Kommentit (22)

Siis...?

Paistuuhan se taikina uunissa ja munat siinä mukana. Myös perinteisessä täytekakkupohjassa torvi!

Kerrohan nyt miten SINÄ AP valmistat kakun!?

Kyllähän ne suomalaiset munat on ihan turvallisia, mutta en mäkään kyllä itse yleensä tee mitään mihin tulisi raakoja munia m.l. majoneesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tartarpihviä tai tartarleipää sillä niissäkin on raakaa keltuaista. Lisäksi varo salaatinkastikkeita koska suurimmassa osassa niistä käytetään raakoja keltuaisia.



Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat