Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (11)

ehtinyt ketjuun. Onko siis todellakin niin,että minun on pojalle sanottava, ettei virpominen ole poikien juttu? Ehkä lyön sitten leikkipyssyn kouraan ja sanon,että menee siksi aikaa takapihalle leikkimään sotaa,kun tytöt käyvät virpomassa. Oi tätä mahtavaa tasa-arvon aikaa Suomessa. Ei ole pojilla helppoa Suomessa ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaulassa joku hauska huivi. en enää tarkkaan muista. hyvin meni mukana tyttöporukassa kun ei tahtonut jäädä paitsi herkuista ;)olimme sopineet edeltä missä voivat/ saavat käydä.

Tiimarista joskus ostettu sellainen leveälierinen missä korkea ja suippo "tötterö".

Musta viitta ja kaulassa värikäs huivi. Vanhanaikainen risuista tehty pihaluuta kädessään ja toisessa kädessä itse tehdyt virpomisoksat.Iloinen hymy, reippaus sekä hyvät käytöstavat yhdistettynä asuun, tekivät hänestä varsin oivan pääsiäisnoidan.Ei poikanoitien tarvitse tytöiksi pukeutua ;))Olinkohan kakkonen, en muista:

meillä oli mustat farkut, musta viitta ja harry potter-hattu.kaulassa joku hauska huivi. en enää tarkkaan muista. hyvin meni mukana tyttöporukassa kun ei tahtonut jäädä paitsi herkuista ;)olimme sopineet edeltä missä voivat/ saavat käydä.

ilman hametta. Mites muiden pojat, eikö muilla haikailla virpomisreissuille? Meillä pääsiäinen on yksi lasten lempijuhlista... meillä odotellaan myös meidän oven taakse ilmestyviä noitia innolla ja olisi kyllä kova pettymys, jos kukaan ei tulisi.

Ihmiset peräänkuuluttavat perinteitä ja Potter ei niihin kuulu. Eikä myöskään halloween-tyyppiset puvut. Panostakaa kunnolla pojan naamioimiseen ja tehkää runsaat risut, niin ei ole kellään mukisemista. Päinvastoin, musta ainakin olis hienoa nähdä noin "iso" poika virpomassa noidaksi pukeutuneena!Huivi, pisamat, punaiset posket, kahvipannu (tai punoskori) ja vaikka joku huivi harteille. Ja korostat pojalle, että porukan vanhimmalta odotetaan reipasta lorua ja kuuluvaa kiitosta. Sitten on jo ihme, jos vetelevät herneitä nenään.

Sukulaisia meillä ei lähimailla asu,mutta täytyykin lähinaapureille soitella etukäteen, että onko ok. Ehkä tosiaan poikakin on tyytyväinen,että saa edes lähitaloissa käydä.

Noista virpojista on joka vuosi moni kokenut niin hirveästi harmia. Ei oikein huvittaisi edes päästää poikaa virpomaan, ettei vaan joudu kenenkään kiukun kohteeksi. Uumoilen, että poikavirpojiin suhtaudutaan vieläkin kriittisemmin, varsinkin kun on kyseessä isokokoinen 8-vuotias. Siksi pähkäilin tuota asuakin. Jos ei nyt pueta ihan pääsiäisnoidaksi niin syytetäänkö jo kerjuusta.

Äh,miksi ihmisten pitää nykyään suhtautua kaikkeen niiin negatiivisesti ja vihamielisesti. Lapsille tällaiset traditiot kun kuitenkin on todella tärkeitä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat