Vierailija

Visa Electroniin kyllästyttyäni, olen harkinnut "oikean" Visa-kortin hakemista. Katselin Osuuspankin sivuilta esittelyn, enkä nyt ole ollenkaan varma kannattaako tuollaista korttia hankkia.* Kortin kuukausimaksu 2,50 euroa. Jos sinulla on bonuksia, niitä käytetään kortin kuukausimaksuihin automaattisesti.

* Kortin luotto-ominaisuuden korko 3 kk euribor + 7,00 %-yksikköä.

* Tilinhoitopalkkio 3,50 euroa/kk luoton ollessa käytössä.

* Euromääräiset automaattinostot 1 euro + 2 % siirron määrästä.

* Muun valuutan nostot 2 euroa + 2,5 % noston määrästä.

* Tilisiirrot Osuuspankin Internet-palvelussa 1 euro + 2 % siirron määrästä.

* Laskun maksu OP-Visalla 1 euro + 1 % laskun summasta.

* Luoton maksu OP-Visalla 1 euro / maksettava luotto + 1 % luottojen määrästä.Meneekö muka oikeasti joka laskun maksusta 1 € + 10% laskun summasta tai automaattinostoistakin rahaa?

Kommentit (8)

Korttihan toimii kuten pankkikortti ja siinä lisänä tuo luotto ominaisuus. mielestäni automaattinostoista menee tuo maksu silloin kun nostat sieltä visan puoelte tai ulkomailla. ei siis silloin kun nostat ja käytät kuin pankkikorttia.tilisiirrot taas mielestäni tarkoittavat sitä, jos siirrät luottopuolelta pankkitilillesi. niin silloin menee tuo €+2%jos maksat laskusi visalla eli luotolla menee tuo 1+1%.eli niin kauan kun et käytä visaa (=luottoa) niin noita maksuja ei mee.Näin mun ymmärtääkseni, mutta varmista.

siinä on kiinteä vuosimaksu, mulla se on muistaakseni 40e, ja se riippuu luottorajan määrästä. Siinä on kaikki kulut, käytti sitä sitten joka päivä tai kerran vuodessa, jos siis vain maksaa sillä ostokset, ei nosta käteistä tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

..siis luotto-ominaisuus. Korotonta maksuaikaahan on aina keskimäärin se 43 päivää. Mutta miksi edes haluaisit maksaa laskuja luotolla?Sampo Pankki on tietääkseni ainut mikä tarjoaa luottokortit ilman vuosimaksua, tosin niistäkin menee nuo tilisiirto- ja nostopalkkiot mikäli luottoa niihin käyttää. Mutta maksuaikakorttina ehdottomasti edullisin tarjolla olevista.

Jos rahaa sirtää visalta tilille tai nostaa automaatilta visalta menee nuo maksut. Jos maksan visalla vaikka nettikaupassa, tulee lasku ja jos maksan sen heti ei muita kuluja tule. Ei siis mitään tilinhoitopalkkioita, korkoja tai muuta. Laskull aon 2 viikkoa maksuaikaa siitä, kun se tulee. Normaalit asiat sitten hoidan ihan pankkikortin puolelta, jolloin maksuja ei tietenkään mene.

Vierailija

Ota OP:n Electro/Visa.2e kuukausimaksu ei muuta.Toimii pelkkänä käteiskorttina.Tilillä täytyy  tietenkin valuuttaa.Visalla ostamista ulkomailla enkä tilaamista en suosittele.Pankkiautomaatit ovat myös ulkomailla.Kyllä luotollisen kortin käyttö tulee todella kalliiksi.Ota vaikka saman suuruinen laina ja vertaa mitä se tulee maksamaan luotollisella kortilla

JK1987

Kauanko kestää että credit puolen luotto summa on käytettävissäni? Tunnusluku ja kortti tullut mutta 2000€ luottoraja ei ole aktivoitunut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat