Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (28)

vastikään. Monet oireet menivät murrosiän piikkiin. Kuitenkin tyttö oli kavereilleen kertonut aikeistaan ja lähettänyt tekstarit ennen tekoa sekä kirjoittanut aiheesta. Tämän tapauksen jälkeen olen vahvasti sitä mieltä, että tarvittaessa saa lukea ja penkoa!

ja vain silloin jos todellakin on huolissaan lapsestaan.

Varmaan moni vastaaja on vastauksista päätellen vielä autuaan tietämätön millasta elämä murkkuikäisen kanssa voi olla:(

t.kahden murkun äiti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

siitä tuskin on haittaa jos ohimennen vilkaisee avonaisiin laatikoihin, laukkuun, kalenteriin tms, mutta päiväkirjan lukeminen on sen kaliiberin loukkaus etten osaa kuvitella että siitä lähtökohdasta lähdettäisiin järkevästi hoitamaan mitään ongelmia.

123456789

Mielestäni on sairasta jos vanhemmat eivät pysty kommunikoimaan lastensa kanssa. Voin omasta kokemuksesta sanoa, että olin joskus huvittunut, kun äiti ravas huoneesta ulos kun kävelin ulko ovesta sisään hups ai sä tulitkin jo. Ei mulla mitään salattavaa ollut, mutta oli se ihan järjetöntä, että aikuiset ihmiset ei voinut hoitaa asiaa puhumalla. Vaan pitää tutkia huonetta ja öisin mopoautoa on se kyllä ihme että aikuiset ihmiset osaa olla lapsellisia. Näin jälkeenpäin ajateltuna jos minulla olisi jotain salattavaa ollut niin, ehkä ymmärtäisin vanhempien huolen. Mutta ei ollut joten aivan älytöntä. Asiat kysytään suoraan tai sitten annetaan olla kenenkään yli 14v yksityisyyteen ei pitäisi kajota. Kaikelle rajansa!

Rikottu

Itse olen myös sitä mieltä että voisko olla vanhemmilla peiliin kattomisen paikk jos lapset ei puhu. Oma äiti penkoo aktiivisesti tavaroitani vaikka olen täysi-ikäisyyden kynnyksellä eikä mitään huumeita tai muita aiemmin mainittuja esimerkkejä ole omalla kohdalla.

Lisäksi äidilläni ei ole ikinä kiinnostanut kuunnella jos olen halunnut sanoa jotain. Esimerkiksi kertominen että jatkuva painon haukkuminen ei tunnu kivalta johti siihen että olen itse liian herkkä. Sairastuin sitten jossain kohtaa syömishäiriöön ja olin itsetuhoinen jonka käytyä ilmi sain huudot siitä, että tuhoan koko perheen maineen olemalla ongelmanuori.

Että jos ette ensin tee ilmapiiristä ja väleistänne sopivia luottamukselliselle keskustelulle niin silloin ei todellakaan ole mitään oikeutta alkaa rikkomaan vielä yksityisyyttäkin.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat