Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 


Fashion Housella näyttää olevan ystävämyynti tulevana viikonloppuna. Kannattaako sinne mennä, onko kenelläkään kokemuksia. Aika paljon kiinnostavia merkkejä ainakin...

Kommentit (4)

ja toista kertaa ei tarvii mennä.2-laatua, siis todella hirveetä, kallilla hinnalla. Esim. siinä alimmassa kerroksessa oven edessä se kenkämyyjä myi Klin merkkisiä kenkiä jossa oli pohjassa kynän paksuinen reikä, siis ihan läpi. Kysyin että miksi tälläisä kenkiä, joissa on reikä pohjassa, niin vastaus oli että ei ne paljon maksa. Sanoin että ei varmaan kun eihän niillä mitään tee, kun vesi tulee sisään. Myyjä ihan pokkana selitti että ei siitä tule kun laittaa siihen silikonia!Toinen ne Kinderit vaatteet. Niissähän myös tuli että 2-laatua toisin kuin näillä muilla myyjillä. Ostaisitteko te sellaisia 2-laadun vaatteita sillä hinnalla? Minä en ainakaan.Vendi sitten kolmas. Ei mitään mainintaa 2-laadusta ja ostinkin yhdet liukuestesukat. Kotona sitten huomasin että ne liukuesteethän on painettu ihan vinoon. Olis voinut lukea että ne on kaksoslaatua, kun hinnasta se ei ainakaan mitenkään käynyt selville.

...että tarkkana sai olla siitä, mitä osti. 1-luokan vaatteet olivat usein aika kalliita ja osa edullisemmista taas ihan sekundaa. Lastenvaatteita en ostanut ollenkaan. Kiinnostavimmat merkit eivät olleet myymässä ollenkaan ja muut...noh, Marela jo kuvailikin ;) Muutaman kerran kuvittelin tehneeni löydön, mutta kun tuotteita tutki tarkemmin, totesin ettei kyseisiä tuotteita pitäisi myydä ollenkaan mihinkään hintaan. Toki osalla myyjistä oli ihan ostettavaakin ja tulihan tuolta jotain mukaankin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
No huh huh

Tosi tyylittömiä Kiinalaisia halpisretkuja . Noita samoja vaatteita myydään toreilla ja ”turuilla” parilla kympillä ja halvemmallakin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat