Sivut

Kommentit (38)

Vierailija:

Lainaus:


Kun saadaan se plussa testitikkuun niin aletaan vinkuun!!Mulla on ollu vaan 2 kertaa LA kesän yli.. toinen syyskuun alussa ja toinen elokuun alussa, aina niitä helteitä tulee ja menee. Turvotus nyt saattaa iskeä jos iskee, talvellakin -aatelkaa mitä ihminen pukee pakkasella päälleen jos vaatteet ei mene päälle.. :DKummaa valitusta! Herätkää pahvit..
Minulla nyt viikkoja 38+5, eikä vointi voisi olla parempi! Olen täynnä energiaa, helle ei haittaa, esikoisen kanssa painetaan ympäriinsä ja nautitaan kesästä! Turvotusta on iltaisin, yöt ovat katkonaisia ja jokapaikkaa kolottaa, mutta päivisin lähinnä vain supistelee. Pikkuvaivat eivät menoa haittaa, ihanaa kun saa olla kotona ja nauttia lomasta ja vauvanodotuksesta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sf mitta nyt viikolla 34+4 35cm ja jokainen yskäisy tai harkitsematon liike sattuu!!! Pääsiskin liikkuun kunnolla niin helle olisi kestettävissä. Olis kiva ainakin siivota.

Mää en tajua miten jotkut jaksaa valittaa joka kolotusta ja lapsen liikettä.Jos sää tykkäät valittaa niin valita, mutta kaikkia ei kiinnosta kuunnella jatkuvaa vollaamista miten liitoskipuja on ja sitten ei voi enää liikkua ja pahentaa vaan oloaan löhöömisellään ja sit valitetaan kun selkä on kipeenä ja supistaa -mutta ei vielä kovaa, mutta kokoajan kuitenkin ja miten se lapsi nyt on jo laskeutunut ja syntyy varmaan jos harrastaa viikolla 30 seksiä.. Sitten jo supistukset sattuu ja mies on paska kun ei hae nakkisämpylää kun MÄÄ OON NIIN RASKAANA -eikä kenenkään raskaana olevan tartte joutua hakee nakkejaan itse kun selkäkin on kipee ja supistaa, silmät on itkemisestä ja huutamisesta punaset, on helle, ei oo autossa ilmastointia ja autonpenkit haisee pahalta ja, ja, ja..Tää nyt on tällästä; hellettä, paikat turpoo ja kolottaa! NORMAALIA!Olkaa hiljaa ja nauttikaa raskaana olemisesta -määkin haluaisin olla raskaana. Kai mää oon vaan katkera kun valittaminen on taiteen laji, jokkut sen osaa!29

Istuin silloin pari kertaa päivässä pitkään viileän suihkun alla. Voisit laittaa esikoisellesi kylvyn ja mennä itse suihkuun istuskelemaan. Toinen oli se että meillä oli pöytätuulettimia ja patjat olohuoneen lattialla ja olimme siellä kuin leirissä. Pystyisitkö järjestämään jonkun tuontapaisen, paikan missä itse voisit lepäillä ja lapsesi voisi samalla puuhastella omiaan? Kotitöistä ei kannata ottaa stressiä jos on viimeisillään raskaana ja hellettä!Voimia!

Minä myös viimeisilläni raskaana ja nämä kaksi päivää olen ollut täynnä energiaa eivätkä raskaus vaivatkaan ole juuri haitannut eilen siivosin koko päivän ja tänään oltiin esikoisen (1v 10kk) kanssa 4 h kaupungilla.Ihanaa kun ei palele koko aikaa...Mutta muista juoda ja pysyttele enimmäkseen varjossa ja minulla muuten hiekkalaatikon lähellä patja varjossa missä lueskelen välillä kun poika touhuaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mää en tajua miten jotkut jaksaa valittaa joka kolotusta ja lapsen liikettä.

Jos sää tykkäät valittaa niin valita, mutta kaikkia ei kiinnosta kuunnella jatkuvaa vollaamista miten liitoskipuja on ja sitten ei voi enää liikkua ja pahentaa vaan oloaan löhöömisellään ja sit valitetaan kun selkä on kipeenä ja supistaa -mutta ei vielä kovaa, mutta kokoajan kuitenkin ja miten se lapsi nyt on jo laskeutunut ja syntyy varmaan jos harrastaa viikolla 30 seksiä.. Sitten jo supistukset sattuu ja mies on paska kun ei hae nakkisämpylää kun MÄÄ OON NIIN RASKAANA -eikä kenenkään raskaana olevan tartte joutua hakee nakkejaan itse kun selkäkin on kipee ja supistaa, silmät on itkemisestä ja huutamisesta punaset, on helle, ei oo autossa ilmastointia ja autonpenkit haisee pahalta ja, ja, ja..

Tää nyt on tällästä; hellettä, paikat turpoo ja kolottaa! NORMAALIA!

Olkaa hiljaa ja nauttikaa raskaana olemisesta -määkin haluaisin olla raskaana. Kai mää oon vaan katkera kun valittaminen on taiteen laji, jokkut sen osaa!

29

Tästä huomaa, että ne jotka ei oo ollu raskaana koskaan, ei tiedä ollenkaan mitä se on.

Meilläkin todella kova helle tällä hetkellä. Lapsi ollut koko aamun ipadillaan kun en itse ole loppuraskaana jaksanu tehdä yhtään mitään muuta kuin makoilla kattotuulettimen alla ja nukkua päiväunia. 😓😥

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat