Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Voihan vitamiinitutkimus... Turha näitäkään on koko maailmalle tarjota, ei kaikilla ole puutosta. Mulla d-vitamiiniatvo 144 eli enemmän kuin koko kesän asfalttitöitä paiskineella äijällä. Mittauttakaa arvonne ennen kuin syötte turhaan ja maksatte turhasta. Ja multa meni justiis kylkiluita poikki, kun tulin kslliolta kierimällä alas. Se siitä tutkimuksesta.

Vierailija

minä 1959 kirjoitti:
mieheni heitti minut kanveesiin, ja potki minua vasempaan kylkeen, noin puolitoistaviikkoa sitten.

Miks tossa lukee mieheni, eikä ex-mieheni?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mulla tapahtui yli 2 vuotta sitten, että kaaduin bmx-pyörällä tehdessä temppua. Lensin pyörän päälle ilmasta niin, että maha tuli koko painolla penkkiin. Sen jälkeen oli oikea kylki pirun kipeä ja juominen sattui rintaan. Pari päivää oli kipeä ja naksui ja poksui. Nykyäänkin vielä naksuu, mutta ei satu.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mulla oli ja kävin kys:ssä sanomassa että koskee, on jo yli viikon koskenu, oon rv 16, ei voi hengittää kunnolla, ei voi omaa ensimmäistä lastaan nostaa eikä millään tavalla nojata/maata sillä kyljellä ja kokoaikainen kipu. No mitä kysissä sanoivat: aisulla on jo viikon koskenu? No ei me aleta kattoo sitä mee kotiis ku oot hyvin näemmä pärjänny sen kivun kaa ja jos koskee nii syö särkylääkkeit, ja ota yhteys yksityiseen. Maksoin sitte yli 400€ yksityisestä ja ne totes että kylki murtunu ja luu painaa keuhkoa. Ei kyl kuopios oo ainakaa oo hyvii nää yleiset lääkäripalvelut vaa sit saa maksaa kalliisti siitä jos haluu tietää mikä on.

Voi ei... tää on niin tätä. Ja jos olisit mennyt heti, niin olisi sanottu, että tule viikon päästä uudestaan jos vielä sattuu.

  Mutta kun menitkin vasta viikon päästä, niin "turha tutkia kun oot tähänkin asti pärjännyt". :(

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ihmiset kokee kivun eri tavoin, mulla lääkäri epäili että tuskin on murtumaa, kun en ole niin kipeä, joku ruhje vaan. Otettiin sitten keuhkoröntgen keuhkojen tarkistusta varten ja olihan siellä se murtuma 😄
Kokenut lääkäri oli ihan ihmeissään kun katseli kuvia, ja totesi että sulla on vissiin aika korkea kipukynnys. Sen tiedänkin, tai siis, sattuihan se aika hemmetisti siis ihan jo pelkkä hengittäminen, liikkumisesta puhumattakaan, mutta oon vähän sellainen sinnittelijä kipujen suhteen että en kovin herkästi valita tai koe olevani kipeä.
Toki riippuu murtuman laadusta, mulla oli yksi siisti murtuma vain, useampi kylkiluu jos murtuu on kivut vähän vissiin eri luokkaa.
Riippuu  murtuman laadusta ja sijainnista, eli esim. pääsekö se luu painamaan ja mahdollisesti rikkomaan sisäelimiä. Joku selviää pienellä epämukavuuden tunteella ja  buranalla, joku toinen taas joutuu lepoon ettei vahingossa puhkaise keuhkoaan ja joudu hengenvaaraan.

Vierailija

korven kaiku kirjoitti:
Liukastuin kyljelleni metsätiellä. Viikon ajan kääntyminen sängyssä tuntui kivuliaalta. Nyt parin viikon jälkeen vielä pientä kipua,kun käännyn sängyssä. Paranee näköjään ajan kanssa ilman kipulääkitystä.

No murtumat yleensäkin paranevat ajan kanssa ilman kipulääkitystä, ei kipulääke murtumia paranna.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat