Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (34)

Itsellä oli vuosia sormessa syylä (halk. noin 7mm). Lähti kun käytin melkein kaksi pulloa nestemäistä typpeä (Wartner) siihen.
Kerran viikossa jäädytin. Jäädyttäminen sattuu, mutta vain hetken ja kipu menee kyllä ohi. Sitä jäädyttämistä pitää jatkaa vähintään se ~20s, vaikka kuinka sattuisi. Jos keskeyttää jäädyttämisen, niin ei saa jäädyttää useaan päivään uudelleen.
Ja kuten jo kirjoitin, niin itse odotin aina 7pv ja jäädytin uudelleen.
Jäädytetyn kohdan päälle saa laittaa laastarin, jos haluaa. Itse en käyttänyt.
Itsellä meni siis yksi pullo ja toisesta pullosta puolet, jotta syylä lopulta katosi. Meni siis yli jäädyttämisen maks ajan, mutta auttoi ja sormessa ei ole enää jälkeäkään.. siis ei edes arpea nyt vuoden kuluttua hoidosta. :)

Minä leikkasin peukalon päästä monta kertaa syylän pois. Viimein se ei enää kasvanut takaisin eikä mitään jälkeä siitä ole. Että sen perusteella ehkä voi leikata itse mutta olisi varmaan helpompaa ostaa apteekista jotain ainetta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
30 eurolle olisi ollut parempa...

Apteekista saatava Bevitamed syylänpoistaja ei ainakaan tehoa. Itse etsin netistä tietoa ennen tuotteen ostoa, mutta valitettavasti en löytänyt tietoa ettei tuohon edellä mainittuun tuotteeseen kannata 30 euroa tuhlata. Bevitamed syylänpoistajassa metallinen kärki viilennetään ja sen muka pitäisi jäädyttää syylät.

Ei taida olla järkevää ostaa apteekista noita syylien jäädytystuotteita vaan ostaa syylän päälle levitettävää nestettä tai voidetta.

lasienkeli67@gmail.com

se on ollut silloin känsä,ei syylä.syyliin autta ilm.teippi,mutta on tehokkaampaa käydä emosyylä polttamas lekurilla,niin muut kuolee samalla.on hyvä kokemus-känsienpoistoon hyvä on verruxin apteekista,ja saada känsän aiheuttaja,pieni musta piikki,tai joskus useampi piikki pois,asianmukaisilla välineillä kuitenkin ja puhtaasti--syylät leviävät

Juuri kokeiltu

Ei todennäköisesti tarvitse tai kannata ryhtyä mihinkään ihme hoitoihin, kun ratkaisu on yksinkertainen. Helpoin, joskaan ei halvin tapa lienee ostaa apteekista Verruxinia geelimuodossa, sinkkipastaa ja vaikka Micropore-teippiä. Verruxin ja sinkkipasta maksavat yhdessä varmaankin noin 15-20 euroa, Micropore-teippi muutaman euron. Tällä reseptillä isovarpaan pohjassa ollut syylä katosi vajaassa kolmessa viikossa.

Käytännössä hoito tapahtuu siten, että pumpulipuikolla levitetään syylän ympärille puikon levyinen, ohut kerros sinkkipastaa tervettä ihoa suojaamaan. Sen jälkeen varsinaisen syylän päälle levitetään saman puikon toisella päällä Verruxinia ohuehko kerros. Lopputuloksen annetaan olla 30-60 minuuttia kiireestä riippuen, jonka jälkeen koko setin päälle laitetaan esimerkiksi Micropore-teippiä, jotta voi laittaa sukat jalkaan ja jatkaa elämää. Sukkien käyttöä ja pidempää kävelyä ajatellen kannattaa tuohon päälle laittaa vielä euron pari maksavaa, halvinta urheiluteippiä, joka tarttuu sukkiin Micropore-teippiä vähemmän. Urheiluteippi ei tosin itsenäisesti riitä ainoaksi teipiksi, koska tarttuvuus ihoon on hyvin erilainen verrattuna vaikkapa Micropore-teippiin.

Hoito toistettiin käytännössä päivittäin, harvohkoin aamuin illoin ja toisinaan vain parin päivän välein. Syylästä irtosi aina toisinaan jonkinmoinen kerros ja vajaan kolmen viikon jälkeen ilmeisesti koko syylä. Lopputulos jää nähtäväksi (=tarviiko hoitoa jatkaa), mutta syylän sijaan jalassa on nyt matalahko valkoinen, terveen näköinen kuoppa. Mitään verelle hiomisia tai muuta ei hoidossa tarvittu toisin kuin Verruxinin ohjeissa kerrotaan. Toki syylää on hyvä ohentaa sen mitä pystyy, tässä tapauksessa siihen riitti hammasvälien puhdistamiseen tarkoitettu kertakäyttöinen, karhea, kuminen tikku, joita sattui talosta löytymään, jolla irronneen kerroksen sai tökittyä irti täysin kivuttomasti aina ennen uuden Verruxin-annoksen laittamista. Seisomatyö ei vaikuttanut hoitoon ainakaan negatiivisesti.

Eska

Minulla on ollut jo 3-5 vuotta syyliä. Ei vain ole keinoja miten saada pois, pottuvarpaassakin on jo 24 syylää ja sen viereisessä varpaassa iso syylä paukama ja todella paljon syylän alkuja Mikä auttaa? Pitäisikö jo mennä lääkäriin? Mitä minun pitää tehdä on jo liian paljon syyliä? Ei mikään auta! Isoveljelläni oli peukalo täynä ja vuoden parin päästä pois!

Voiko joku auttaa?

Pitääkö oikeasti jo lähteä lääkäriin?

Mitä minulle voi tapahtua?!

Eska

Minulla on ollut jo 3-5 vuotta syyliä. Ei vain ole keinoja miten saada pois, pottuvarpaassakin on jo 24 syylää ja sen viereisessä varpaassa iso syylä paukama ja todella paljon syylän alkuja Mikä auttaa? Pitäisikö jo mennä lääkäriin? Mitä minun pitää tehdä on jo liian paljon syyliä? Ei mikään auta! Isoveljelläni oli peukalo täynä ja vuoden parin päästä pois!

Voiko joku auttaa?

Pitääkö oikeasti jo lähteä lääkäriin?

Mitä minulle voi tapahtua?!

Failaaja

Kun mä yritin leikata syylästä pienen pientä palaa niin loppu tuloksena oli verinen peukalo (jossa oli edelleen se ärsyttävä syylä). Joten ei kannata.

Älyys

Siittä pitää saada ne juuret ns sydän pois jos meinaa kaivaa..leikkaamalla hankala koska ovat syvemmällä kuin terve ihopinta..hivenen sattuu ja verta hetken mutta poistuu!!

POISTAKAA SYYLÄT HETI

Itselläni oli kädessä kaksi pientä syylää, johin Verruxin ei toistuvista hoidoista huolimatta tehonnut. Tulivat aina takaisin. Näin meni kymmenisen vuotta.

Sitten kokeilin Wart Away -geeliä. Kertalaakista lähti, eikä enää ole näkynyt.

Syyliä lienee vähän erilaisia, eri virus yms. Joihinkin tepsii konsti a, joihinkin konsti b.

TÄRKEINTÄ ON; ETTEI SYYLIÄ TARTUTA! Aiheuttaja on papilloomavirus, joka väärään paikkaan joutuessaan voi aiheuttaa kohdunkaulan tai nielun syövän (osa paplillooman alatyypeistä aiheuttaa syöpää, osa ei, mutta mistäs sen tiedät mikä lajike omassa syylässä on). ELI HANKKIUTUKAA NIISTÄ HETI EROON!!

Vierailija

Itse olen taistellut syylien kanssa jo n. 10 vuotta. Pahimmassa vaiheessa niitä oli yli 40 käsissä, nyt niitä on enää n. 5. Kaikki testattiin ilmastointiteipistä, etikkasipuliin, syylendiin ja wartneriin, ja ties kuinka monta muuta mitä en nyt muista. Syylät ei milln ottanut lähteäkseen. Lopulta luin jostain että taululiitua kun laittaa joka ilta niin n. Kuukauden päästä pitäisi syylien häipyä. No, testasin ja hyvä jos meni 2 iltaa ja pari syylistä oli jo lähes kadonnut. En oikein uskonut että syy oli taululiidun mutta jatkoin hoitoa. Jossain vaiheessa se vaan unohtui, ja n. Vuoden päästä testasin uudelleen, samalla tuloksella. Tälläkin kerralla hoitaminen vaan unohtui, ja nyt sitten yksi päivä päätin, että jos tuolla niistä eroon pääsee niin en enää jätä kesken. Ostin sitten lisää liitua ja heti ensimmäisenä aamuna (illalla laitoin oikein paksun kerroksen liitua syylän päälle, niin että syylää ei edes näy alta) oli syylien päälle kuivunut kova kerros jonka sai irrotettua. Pari iltaa tein, ja nyt on 5 (tai 6 mutta yksi oli hyvin pieni) syylästä jäljellä enää 3. Kannattaa kokeilla! Kaipa se jotenkin kuivattaa sitä syylää, ja mun erittäin sitkeisiin syyliin oli just se oikee hoitokeino.

Jouna

Kokeilin sormessa olevaan syylään ilmastointiteippiä, ei apua. Vaikka leikkelin syylää syvältä pois se kasvoi aina uudelleen. Tämän jälkeen leikkasin kynsisaksilla syylää pois niin syvältä että veri vuosi. Päälle etikalla kasteltu laastari. Vaihdoin laastarin 3 kertaa. Nyt toimenpiteestä noin 2 viikkoa ja syylän kohta aika hyvin parantunut ja sileä. Uskonkin että etikka joka kirveli syylä kohdassa tuhosi syylän aiheuttaneen bakteerin. Eli ihan normi etikka auttoi tässä tapauksessa. Uskon myös että syylän leikkaaminen syvältä auttoi osaltaan.

15v tyttö

Todella vanha keskustelu mutta annan nyt vinkin koska moni varmaan edelleen lukee näitä et löytäs tavan! Mulla oli iso syylä peukalon kynnen vieressä ja sain sen pois päivässä! Eli siis avaa syylää vähän vaikka kynsileikkureilla tai viilalla sitten ota jotain etikkaa mul oli väkiviinaetikkaa luulen et mikä tahansa käy ja normi etikka vielä parempi mut siis uita vanupalloa tai lappua etikassa ja laita se syylän päälle sit reippaat ilmastointiteipillä syylän umpeen ja annat olla yön yli. Voi olla kivuliasta mulla oli. Jos syylä on muuttunut aamulla mustaksi olet onnistunut. Itse varuiksi pidin vielä seuraavana yönä uusiksi ja seuraavana päivänä syylä oli musta ja sen sisällä oli ns ilmaa eli ei ollu enää kova vaan pysty painella. Otin mustan ihon syylän päältä pois ja siihen jäi haava joka parani n. 1-2 viikossa normaaliksi ihoksi! Eli toimii!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat