Vierailija

Mieli tekisi varata se miehen 40-vuotisjuhliin, vaikka hinta onkin aika hurja. Mutta olisihan se ikimuistoista! Kertokaahan kokemuksianne, jos jollain sellaisia on!

Kommentit (4)

Halvin vaihtoehto taisi olla arkisin 2h (max 35 henkeä), 200¿ + alv 22%.Kertokaahan lisää kokemuksia, jos jollain sellaisia on!t: ap

Tilausajohinnasto:Aika 2h, 24 istumapaikkaa, enintään 35 henkilöä

ma-pe 600 ¿+alv (22%)

la 750 ¿, 750 ¿+alv (22%)

su 1000 ¿+alv (22%)ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

oli ihan hauskaa! Siitä on jo muutama vuosi, ja en ollut järjestämässä joten en osaa niistä sanoa mitään. Mutta fiilis oli kyllä mainio :)

Vierailija

Olisikohan tästä kellään jotain tuoreempaa tietoa? Vuokraajan tai vaikka ihan vaan vieraan näkökulmasta. Millaista palvelua ja tuntuiko siistiltä vai rähjäiseltä. Kehtaisitko itse järjestää juhlat siinä?

Ja jos joku tietää, niin jos sen varaa yksityistilaisuuteen, kuuluuko juoma hintaan vai pitääkö kaikki maksaa paikan päällä? Saako sieltä muutakin syötävää tai naposteltavaa? Nettisivuilla kyllä on vuokraushinnasto ja se, että voi varata juhliin tai pikkujouluihin, mutta ei tuosta tarjoilupuolesta mitään, että kuuluuko esim. edes ensimmäinen tuopillinen pakettiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat