Sivut

Kommentit (59)

Vierailija

Tarvitsen synttäreilleni jotain tekemistä!!Sinne on tulossa kahdeksan 13v tyttöä jotka tykkää jalkapallosta ja kisailusta...En kuitenkaan halua kauhean lapsellisia synttäreitä.Synttärit ovat talvella joten ei varmaan uloskaan voi mennä.laittakaa ideoita🙏🏻

Vierailija

Minä itse täytän 2 päivän päästä 12.v ja en keksi mitäään ideoita synttäreilleni mutta nyt kun selasin tätä sivua niin mulla on 7 kohtaa täytettynä hyviä ideoita synttäreilleni.Eiköhän vaan synttäreille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

ei tämmösiä 12-13 vuotiaita tyttöjä yleensä kiinnosta leikit meillä ne vaan on aina yläökerrassa keksivät itse tekemisensä ja käyvät välillä syömässä tulee paljon paremmat synttärit jos ei suunnittele etukäteen ovat itse niin kekseliäitä... kaikilla on tietenkin oma tyyli pitää synttärit mutta meillä vietetään näin ja aina on ollu tosi kivat.

Tai sitte varaat vaikka pari rataa keilahallista ja saavat siellä keilata ja herkutella me pietettiin keilahallissa viimevuonna ja oli hauskaa kaikki tykkäsi.

Hölölöö

Mulla on itelläni 12w synttärit ens lauantaina eli 16.4 enkä oo vieläkään miettinyt mitä tehtäis kun ne kestää viis tuntii ja sit osa niistä jää yöks, niin et apua...?

Vierailija

Itse täytän 10 pv pääst 12. Kiitos kaikille oon saanu näist ihan sikaan ideoi!!
Mun synttäreille tulee tämmöin ohjelma:
-leffaan
-kermavaahdosta
etitään matoja
-kasvonaamio
-to vai te
-biisien arvailuu

Siin ois aineskii jotaa ideoita jos muillekkii tulis ideoit mielee:D

HYVIÄ SYNTTÄREITÄ KAIKILLE!!!

Eevee fani

Me tehtiin sellainen kisa että oli kaikkia kivoja "lajeja" ja sit aina sai pisteitä ja kuka sai eniten voitti ja sai pikku palkinnon ;)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
mitä makeeta ohjelmaa tytön 12v synntäreille??

kenellä hyviä, hyviksi koettuja ja helppoja ideoita joista lapset tykkää?
kaikki 11-13v tyttöjä!

Kiitos!

The beast

Ite oon poikatyttö enkä todellakaan haluu melkein mitään noista kokeilla esim ne meikkaus, jalkahoito, huulikiiltojen antaminen, kuvan puussaaminen... haluaisin jotain tosi ikimuistoista täytän siis 13 ja pidän ne ulkona herkut on jo mut en vaa tiiä mitä tekemistä olis

04tyttö

Ite täytän 13w 29. pvä. Tiistaina tulos 3 parasta kaverii yöks. Ajattelin et voitais saunoo (koska tuskinpa se haittaa ketää ku luokan kaa ollaa käyty uimahallis jne... nii on nähny toiset alasti.), käyä uimassa (äiti kuskaa lähirannalle), tehään pitsaa, pidetään instassa livevideoo jossa vaan sekoillaan, hypitään trampalla ja ollaan vesisotaa. Yritän saada jelly beans karkkipelin ens viikoks nii pelataan sitä siin livevideos jos se tulee. :)

M&M fani

Ehdottakaa mulle jotain synttäri leikkejä koska ollaan kyllä jo 12 mutta ollaan tosi lapsellisii niin oikeesti jotain leikkejä nyt!! Mun synttärit on vähän yli viikon päästä ja ahdistaa etten keksi hyviä leikkejä ja mulla on jo aasin häntä, poks eli pitää kahen ihmisen poksauttaa pallo selkiä työntämällä yhteen ja kuka ryhmä oli nopein voittaa, piilosta, limbo, pantomiimi, aarteenetsintä, tietovisa ja sellanen että jaetaan joukkueet 2 joukkueeseen ja sitten yksi-kolme henkilöä kokoaa sanaa ja muut joukkueen jäsenet yrittävät etsiä oman joukkueen värisiä kirjaimia ja sitten niistä pitää koota oikea sano kumpi on ensin valmiiksi voittaa.

Diy

Sellanen että kaikki menevät rinkiin ja heittävät noppaa vuorotellen se joka saa kuutosen laittaa nopeasti hanskat käteen ja pipon päähän ottavat haarukan ja veitsen ja alkavat halkaista "työvälineillään" suklaa levyä se joka saa seuraavaksi kuutosen ottaa siltä pipon ja hanskat joka viimeksi sai kuutosen. Suklaa levyn päälle pitää jättää kääreet toi idea toimii tosi hyvin.

Vierailija

Kaikilla on samankokoinen sanomalehden pala ja he hyppivät/tanssivat se päällä 1 minuutin ajan kun musiikki soi. Sitten kun musiikki on loppunut heidän täytyy taittaa sanomalehti puoleksi ja jatketaan samanlailla eteenpäin. (Jos osuu lattian putoaa pois pelistä.) Ja voittajalle jokin pieni palkinto.😊

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat