Vierailija

Kommentit (9)

pannulle/pieneen kattilaan. Laita levy päälle. Ripottele kerman päällee pippurisekoitusta (voit käyttää muitakin mausteita, mutta tuo on parasta...) sitten vaan annat kerman kiehahtaa, sekoittele hiukan aina välillä. Sakenee hiukan kiehatettaessa, mutta jos mielestäsi ei tarpeeksi, niin sekoita joukkoon hyppysellinen vehnäjauhoja, jotka sekoitat kerman joukkoon vispilällä tmv.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


2dl kermaa

puoli pkt koskenlaskijaa

1lihaliemikuutio

pippuria

(sipulia ja/tai valkosipulia)



Kaikki kattilaan, kiehautus....NAM!

Ensin teräskattilaan voita + jauhoja, keitellään hetki sekoitellen. Sitten lihaliemikuutio joukkoon + lisätään neste (kerma) pikkuhiljaa kokoajan sekoittaen ettei tule paakkuja. Lopuksi maustetaan, esim. mustapippurirouheella.

Äijä

Tässä hyvä kermakastike.Osta pippurikermajuusto ent. Mustapekka 2dl kuohukermaa,soijakastiketta,turunsinappia.Sulata kattilassa juusto lisää kerma ja ruokalusikallinen soijaa ja sinappia,keitä pienellä tulella 5min,jos on liian löysää lisää kylmään veteen sekoitettu vehnäjauho.Ompa hyvää lihan jopa lohen kanssa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat