Seuraa 

Tänään hesarissa oli syntyneet/kastetut palstalla Leon ja vaimonsa ilmoitus, josta päättelin parin adoptoineen muksun vuosi sitten. Eikös se Leo ole joku 70 v. ? Eikä todellakaan ihan moitteetonta elämää viettänyt. Miten se on voinut saada adoptiolapsen?

Kommentit (11)

erosi ensimmäisestä vaimostaan, ja vaihtoi nuorempaan. Tekevät yhdessä Taivaan ja Maailman välilä -ohjelmaa Radio Deissä. Mellerillä on loistelias asunto Ranskassa ja Helsingissä. On puhuttu että rahat ovat tulleet Melleriin hurahtaneilta mummoilta, mene ja tiedä sitten. Joka tapauksessa Meller on tuomittu talousrikoksista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leo Martin Torsten Meller (s. 12. heinäkuuta 1942, Helsinki) on suomalainen saarnaaja ja kirjailija. Mellerin voidaan sanoa vaikuttaneen merkittävästi angloamerikkalaisen herätyskristillisyyden saapumiseen Suomeen. 1960-luvun alusta lähtien hän on julkaissut kymmeniä monografioita, satoja puhekasetteja ja artikkeleita kristillisiin lehtiin. Myös radiotyöllä on keskeinen merkitys hänen toiminnassaan. Tunnetuin ohjelma on Patmos Lähetyssäätiön tuottama " Taivaan ja maan väliltä" Radio Dei:ssä.Vuosina 1965¿1967 Meller opiskeli helluntailiikkeen raamattukoulussa Yhdysvalloissa. Palattuaan Suomeen hän ennusti lisääntyvää ufoaktiivisuutta. Kirjassaan Ufot ja maailmanloppu (1973) Meller tiesi kertoa, että ufojen takana ovatkin ystävällisten humanoidien sijaan " demoniset" henkiolennot. Hän paljasti samalla ufojen saatanallisen petoksen, kolmiosaisen maan valloitussuunnitelman. Vuonna 1983 Meller vakuutti puhekasetillaan Avaruusmessias ajan merkkinä ja kolmessa Kipinän jutussaan, että E.T. -elokuvakin oli paholaisen väline.[1]Mellerin tuotantoa sävyttää voimakas profeetallinen sanoma. Hänen teologiansa korostaa Jeesuksen sovitustyön merkitystä, mutta myös pyhityksen tarpeellisuutta kristityn valmistautuessa viimeisiin aikoihin. Meller toimii nykyisin Patmos Lähetyssäätiön toiminnanjohtajana.Huhtikuussa 1986 Meller tuomittiin Helsingin raastuvanoikeudessa 1 vuoden, 10 kuukauden ja 20 päivän vankeuteen sekä 8510 markan sakkoihin muun muassa vero-, kirjanpito- ja rahankeräysrikoksista. Samalla Patmos ry. tuomittiin menettämään valtiolle vastoin rahankeräyslakia kerätyt 100 000 markkaa.[2]Kirkko ja kaupunki -lehti kertoi 3. joulukuuta 2006 Mellerin tehneen poliisille tutkintapyynnön lehden kirjoituksista.[1] Ristin Voitto -lehden (09.05.2007) mukaan Leo Meller ei saapunut sovittuun aikaan mennessä poliisiasemalle kertomaan näkemystään kunnianloukkauksesta. Näin ollen poliisi tulkitsi asian rauenneeksi. Meller sanoi luopuneensa oikeusjutusta antaakseen sovulle mahdollisuuden.

sai syytteet törkeistä talous- ja kirjanpitorikoksista, eivätkä raskaimmat syytteet kumoutuneet missään oikeusasteessa. Julkisuudessa hän esiintyy kuitenkin raamatullisen uskon miehenä ja heikkojen auttajana.Oikeuden pöytäkirjat mainitsee esimerkiksi Mellerin anastaneen kolehdin ja Patmos ry:n varoja , ja anastaneen itselleen yhdistyksen omistaman auton myyden sen omanaan. Syytteitä oli paljon.Meller oli myös kovasti kiinnostunut isokokoisista, koirista.

Mitenhän tuo lapsen kasvatus sujuu, tämä on retorinen kysymys. 

Maailma on mustempi kuin luuletkaan. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat