Sivut

Kommentit (44)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tapasin nuoruudessani silloisen poikaystäväni, jonka vanhemmat olivat simppelisti sanottuna aivan täysin perseestä. Ihmettelin aluksi että miksi poikaystäväni oli niin jyrkästi absolutisti ja vihasi alkoholia kaikin puolin, mutta suhteen edetessä ja viikonloppuja yökyläillessäni heidän luonaan tilanne valkeni minullekin.

Hänen äitinsä ja isäpuolensa olivat kännissä, siis överikännissä, aiiiivan joka viikonloppu ja välillä viikollakin. Oksentelivat, riitelivät, huudattivat musiikkia vaikka poikaystävälläni ja hänen sisaruksillaan oli koulua seuraavana aamuna, eivätkä lopettaneet vaikka muksut tai muut pyysivät. Kerran poikaystäväni jopa passitti sieltä porukkaa ulos ja poliisitkin soitti useasti. Tilanne oli ollut samanlainen jo poikaystäväni ollessa pieni ja hänen äitinsä ollessaan vielä lapsien biologisen isän kanssa, jolloin oli vielä enemmän väkivaltaakin kuvioissa. Aivan järkyttävää. En yhtään ihmettele että tuollaisesta jää jälkiä kasvavaan ja kehittyvään ihmiseen.

Vierailija

Tiiän oon myöhässä mut mun vanhemmat juo joka viikonloppu eka kotona kunnes lähdetään baariin:( sama huone vanhempien kanssa joten aina oon hereillä ku tulee ryminällä kotiin valittaa kun itken ja huudan niille kun en poiskaan kotoota pääse. Oon jo 13V mutta en silti tykkää nähdä vanhempia kännissä. Aina luvataan ettei juoda tai lähetä baariin mut ku käyn nukkumaan aina ne vaan lähtee

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat