Sivut

Kommentit (66)

tiedätkö paljonko miehet käyttävät huoria palliensa tyhjentämiseen.Sillä rahalla korjaisi jo monet autot.Suurin osa huoria käyttävistä miehistä ovat "onnellisesti" naimisissa, jonkun pihtaavan kanssa.

Lainaus:

Lainaus:

Voihan se vaimo viedä sen autonsa korjaamolle, miksi miehen se pitää korjata?


Siksi että todennäköisesti tulee edullisemmaksi. Kyllä meillä ainakin mies suuttuisi, jos veisin auton kalliiseen huoltoon, jos itsekin voisi sen tehdä. Ja edelleenkin sanon, että jos nainen osaa sen tehdä, niin todennäköisesti tekee sen itse.Lainaus:

Voihan vaimo käydä hierojalla, miksi miehen pitäisi häntä hieroa?


Öö, eikö oikeasti hierojalla käy, kuin sinkut?Lainaus:

Voihan vaimo mennä ravintolaan syömään, miksi miehen pitäisi tehdä ruokaa/tuoda kotiin rahaa ruokaa varten?


Todennäköisesti tulee vähän edullisemmaksi ja myös lapset ja mieskin kai syövät.Lainaus:

Voihan vaimo mennä hotelliin asumaan, miksi miehen pitäisi maksaa asuntolainoja?


Tulee kai vähän edullisemmaksi ja koko perhe kuitenkin hyötyy siitä. Ja käsittääkseni aika moni nainenkin makselee niitä asuntolainoja.Lainaus:

Toisaalta, miksi miehen pitäisi rakkaalta vaimoltaan odottaa saavansa "pussien tyhjennystä", kun huorat ja vieraat naisetkin ovat olemassa??


Osaa todennäköisesti itsekin!Lainaus:
Veikkaapa vain, että ne avioliitot, jotka ovat molempien mielestä kunnossa, pitävät itsestään selvänä, että toisen hyväksi tehdään puolin ja toisin asioita, jotka eivät juuri sillä hetkellä tunnu itsestä ihan ehdottoman ihanalta.
En ole missään sanonutkaan, ettei mitään voisi toisen hyväksi tehdä, mutta jos lukisit uudestaan tuon ensimmäisen kommenttini ja siitä vaikka vain viimeisen lauseen, niin ymmärtäisit, että mielestäni seksin kohdalla on kyse eri asiasta, kuin jossain ruoan laittamisessa.Lainaus:

Oletko ihan tosissasi, että sinun mielestä tuo perseen pyyhkiminen on hyvä ja vastaava esimerkki?? Oletpa viehkeä nainen...


No kerrohan sinä, viehkeä nainen, mikä tuossa esimerkissä mättää?

Ja jos olisit lukenut ensimmäisen lauseen loppuun ja vielä seuraavankin lauseen, olisit huomannut, että en ole sanonut, etteikö se tyhjäys olisi pakollista. (Ja sivuhuomautus julkiset ei kulje kaikkialla.)</p> <p>huono kommentti, koska miehille ihan hormoonien säätelemänä on pallien tyhjennys pakollinen PISTE. ja paljon pakollisempi kuin auton korjaus. Ainahan voit siirtyä joukkkoliikenteen käyttäjäksi.<br /><br /><br /><br />Yksi suurimmista syistä miki miehet ovat naisten kanssa naimisissa, eivätkä eti joka viikonloppu uutta panoa on, että tutussa ja turvallisesa parisuhteessa tuon seksin pitäisi sujua ilman hirvittävää metsästys panostusta esim. viikonloppuisin.<br /><br /><br /><br />Auton korjaus vertauksena:<br /><br /><br /><br />Naisen pitäisi joka kerta kun renkaita vaihdetaan tai öljyt vaihdetaan etsiä joku mies jostain joka sen tekaa. No problem onnistunee sekin, mutta minkä vitun takia kun perheessä on oma mies.<br /><br /><br /><br />Ymmärrätkö tällä vertauksella minkä verran miehiä seksin puute turhauttaa.<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /></p> <p>[quote kirjoitti:

No onhan nyt eri asia joku auton korjaaminen, koska se on melko pakollista, että vaimo pääsee töihin/asioille ja jos nainen osaisi sen tehdä itse, niin todennäköisesti tekisi. Mies käsittääkseni osaa itsekin ne pussinsa tyhjätä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kerroppa minulle tyhmällekin mitä nämä biologiset faktat ovat joihin vetoat!Miehen kivekset tuottavat jatkuvasti uusia siittiöitä, jolloin luonnollisesti vanhojen on poistuttava tieltä. Tämä vanhojen siementen poistuminen tapahtuu luonnollisesti siemensyöksyn avulla. Minimi purkautumisväli normaalille terveelle miehelle on noin kaksi viikkoa. Mikäli mies ei tänä aikana yhdynnässä tai masturboimalla tyhjennä kiveksiään, hän purkautuu unen aikana automaattisesti. Mies ei yksinkertaisesti PYSTY olemaan ilman siemensyöksyö tasaisin väliajoin!Et kai sinä oikeasti luule, että siittiötuotanto loppuu, jos vaimo päättää olla antamatta???

Jos joku uskoo tähän (joidenkin miesten mielellään viljelemään) väitteeseen, voisi tutustua biologisiin faktoihin vähän tarkemmin.

Maailman sivu on elänyt suuret määrät miehiä, jotka eivät ole pussejaan tyhjennelleet. Mitä oikein luulet tapahtuvan, jos ei ole siemensyöksyjä? Pallit räjähtävät paineessaan? Hahhaa...Lainaus:

miehille ihan hormoonien säätelemänä on pallien tyhjennys pakollinen PISTE. ja paljon pakollisempi kuin auton korjaus.

[/quote]

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ja tämä liittyy asiaan miten? Eli mies ei halua, että nainen vie auton korjaamolle vain sen takia, että saa käydä huorissa?

Lainaus:

tiedätkö paljonko miehet käyttävät huoria palliensa tyhjentämiseen.

Sillä rahalla korjaisi jo monet autot.

Suurin osa huoria käyttävistä miehistä ovat "onnellisesti" naimisissa, jonkun pihtaavan kanssa.

Jos asenne naisia kohtaan on "niitä käytetään pallien tyhjentämiseen", mieheltä pitäisi poistaa pallit.

Nainen, vaimo ja se "huorakin" ovat tuntevia ihmisiä, joita tulee ihmisinä kohdella ja kunnioittaa.

Kukaan ei "pihtaa" kiusallaan vaan yleensä haluttomuus on suora reaktio huonoon käytökseen ja kohteluun.

Iso_Jorma

Naisilla on kova tarve selitellä, että ei miehellä ole oikeaa todellista tarvetta säännölliseen pallien tyhjentämiseen. Lisäperusteluna tarjotaan vielä luuloja fysiologiasta, miehen hormonitoiminnasta ja terveydellisistä vaikutuksista.

Naiset eivät oikeasti tiedä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat