Vierailija

että se on oikeasti vaikea lausua! Joten kiitos ei suomalaiselle Henri-nimeä!

Kommentit (16)

Esim. Linnea, Kasper, Aleksanteri jne. En tarkoita, että nämä nimet olisivat rumia, mutta omille lapsilleni valitsen kyllä jotain vähän helpommin lausuttavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja syy on tämä: Kaikki tuntemani Henrien äidit lausuvat poikansa nimen niin, että siinä NR-äänteen kohdalla alahampaat näkyvät ja sieraimet leviävät! :D Minusta se on niin karmea nimi, ettei toista voi olla!

kiva, että joku muukin on samaa mieltä kuin minä. Mun luokalla oli koulussa Henry, (ja se lausuttiin ihan yynä toi vika kirjain) ja vaikka muuten en huomannut olleenikaan puhevikainen, se oli niiiin vaikea nimi.En koskaan sanonut häntä omalla oikealla nimellään, vaan todellakin, Henkasta puhuin, ja puhun vieläkin.Ja monet kerrat mietin, miksi se on niin suosittu nimi.. mokomakin hankaluus ;)nythän se selvis, että mulla on joku puhevika...

Aleksanterissa ei munkaan mielestä ole mitään vaikeaa..

Vierailija:

Lainaus:


mutta sanoin vain että inhoan sitä, enkä pidä että suomalaiset antavat sellaisia nimiä. Opettele luetun ymmärtämistä!
Kommentoimatta sitä, onko nimi hieno tai ei, niin kokeilkaapa vielä sanoa se oikein monta kertaa. Tuleeko teillä oikeasti r puhtaasti? Mulla tuppaa väkisinkin tulemaan vähän D-kirjainta sekaan. Enkä ole tiennyt olevani puhehäiriöinen.

Me aiottiin antaa tytölle nimeksi Anri, mutta todettiin, että nr nimen keskellä on oikeasti aika hankala lausua. Kieli jää tavallaan jumiin kitalakeen.

mutta sanoin vain että inhoan sitä, enkä pidä että suomalaiset antavat sellaisia nimiä. Opettele luetun ymmärtämistä!

Vierailija:

Lainaus:


-kahden tyttösen äiti-

Olen itsekin makustellut sitä omille pojilleni yhtenä vaihtoehtona, ihan kiva nimi mutta vähän hankala sanoa. Eikä mulla ole lukihäiriötä eikä puhevikaa muuten.

Mietipä toistelevasi Aleksanteria 300 kertaa päivässä uhmaikäiselle 3-vuotiaalle, niin jo varmaan rupeaa mielessä välähtelemään vähän lyhyemmät lempinimet.

Anne

Henri nimiset miehet joita tunnen, ovat yleensä poikkeuksetta komeita, persoonallisia, älykkäitä, lahjakkaita ja hyvin intohimoisia ja hyviä lakanoiden välissä...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat