Vierailija

Kokemuksia?

Ollaan muuttamassa (kai) tuntemattomaan.

Kommentit (17)

Siellä on jo enemmän päiväkoteja ja koulu. On kauppa, kirppiksiä,2 pizzeriaa,englantilainen pubi,leipomo,2 kampaamoa,kauneushoitola,iso kukkakauppa ja juna.

eli Havukosken kauppa yms lähempänä ja sitä kautta liikenneyhteydetkin paremmat.Päiväkumpu on ihanaa aluetta, rauhallista ja sellainen "kyläyhteisöhenki". Koulu on tosi kiva, kävin itsekin sitä pikkutyttönä ja tykkäsin, mutta tosiaan tällä hetkellä 6.lk ei mahdu kouluun vaan käy Havukosken yläasteella. Tosin lasten määrän ennustetaan vähenevän jolloin kaikki taas mahtuu, en kyllä tiedä miten ne senkin on laskenut...Bussi kulkee kerran tunnissa Tikkurilaan ja kerran/2krt tunnissa Koivukylän asemalle jossa jotain palveluita. Tosiaan huonot kulkuyhteydet ja syrjässä mutta me pärjätään ison perheen kanssa ilman autoa ihan kohtalaisesti.Avointa päiväkotia tms. tänne kaipaisin vaan eipä taida olla mitään tiloja sille, seurakuntatalo on jossa kerhoja sekä Valintatalo, ei edes pankkiautomaattia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tikkurilaan usein. Junallakin pääsee Helsinkiin reilussa 20 minuutissa. Palvelut on lähellä, posti, s- market, city market valmistuu syksyllä. Päiväkoteja on lähiympäristössä ainakin 4, tosin siinä s-marketin viereisessä on paljon maahanmuuttaja lapsia, kuuleman mukaan levoton pk. Sitten siinä on koulu lähellä. Joka ilm. laajenee niin, että sinne tulee myös yläluokat. Sairaala on lähellä. Nopeasti pääsee Jumboon.Ainoa mikä ällöttää on se et kirjasto on radan itäpuolella. Mutta pääheehän Tikkurilaan tai Korsoon nopeasti.Lisäki Asolan ja Korson väliin on suunnitelmissa Elmo urheilupuisto, siitä löytää varmaan enemmän tietoa Vantaa sivuilta.

Aikuisena esikoinen kertoi, että oli sielläkin huumerinki.

Ei se paikasta ole kiinni. "Hienosto" alueilla niitä huumeongelmia on jopa enemmän kuin vuokra-alueella.

palveluita ei ole, yksi kauppa vain, ei muuta esim ei kioskia jne

palvelut löytyy koivukylästä, eli esim terv. asema yms

bussit kulkee harvoin

oma auto on välttämätöntä ollakoulu on hyvä, tosin liian pieni lapsien määrään nähden

samoin lastentarha on liian pineksi mitoitettu, eli sinne harva lapsi mahtuu, ja niinpä moni roudaa lastaan koivukylään, eli se oma auto

Mutta lapseni pyörivät juuri siellä, missä anna heidän pyöriä!

Jatkavat koulunkäyntiä helsingissä.Kuullostaa pelottavalta paikalta.

:-(ap

että meillä EI siis ole autoa. Kuusihenkinen perhe jolle sapuskat yms haetaan bussilla rattaiden kyytiin lastattuna Koivukylästä tai Korsosta. Olishan tuo Valintatalo mutta turhan suppea valikoima meille, ja tosiaan pärjätään näin ihan hyvin. Ei se oma auto mikään välttämätön ole, ei tää nyt sentään mitään periferiaa ole. Kuusijärvellekin pääsee uimaan/luistelemaan kävellen tai vaikka bussilla jos oikein laiskottaa. Bussi Helsinkiin kulkee myös hyvin.

tosi pelottava paikka, itsekään en uskalla ovesta ulos jos ei ole ihan pakko. Silloinki juoksen äkkiä autolle ja huristetaan paremmille seuduille...

Vanha rauhallinen omakotialue.Lainaus:

liikenneyhteydet. MUTTA käytännössä kakarasi tulevat pyörimään Koivukyläö-Rekola-Korso-Havukoski-akselilla, eli narkkareiden ja muiden syrjäytyneiden keskellä.

En ikinä muuttaisi niille seuduille, vaikka kivan ison talon Päiviksestä saisin.

liikenneyhteydet. MUTTA käytännössä kakarasi tulevat pyörimään Koivukyläö-Rekola-Korso-Havukoski-akselilla, eli narkkareiden ja muiden syrjäytyneiden keskellä.

En ikinä muuttaisi niille seuduille, vaikka kivan ison talon Päiviksestä saisin.

Vierailija

Haha hauska lukea näitä kommentteja kun monet laittaa paikka on perseestä ja kammottava eikä viitsisi mennä edes ovesta ulos olen itse asunut Päiväkummussa 11 vuotta ja aina ollut yhtä kaunis paikka ja Havukosken koulu ei ole edes paha paikka kunhan osaa käyttäytyä eikä esittää jotai tyhmää ja ei sua silloinkaan aleta "hakkaamaan" vaa sua vhä mulkoillaan ja ehk ja pientä kiusoittelua mutta suosittelen paikkaa paljon

RR

Negatiiviset kommentit on varmaan henkilöiltä, jotka eivät koskaan ole edes käyneet Päiväkummussa...
On siis tosi rauhallinen omakotitaloalue. Olemme 13 vuotta asuneet täällä ja erittäin tyytyväisiä. Ei meidän lapset mennyt turhaan pyörimään Koivukylään, koska vapaa-aika kului harrastusten parissa.
Julkiset yhteydet pelaa ja kauppa on lähellä. Päiväkummun ja Havukosken koulut ovat hyviä kouluja.
Ulkoilumahdollisuudet erinomaiset.

Ihana lintukoto Vantaalla

Olemme kokeneet päiväkummun eli lövkullan aivan ihanaksi asuinalueeksi :) Kaikki lähellä mikä on meille tärkeää: Hyvät ulkoilumaastot (suora kävely-yhteys esim sipoonkorpeen), useita hyviä leikkipaikkoja, metsiä, joenvarsireitti, kuusijärvi. Lähin supermarketti (& apteekit yms) koivukylässä jonne on alle 10 min bussimatka, tosin lapsiperheessä ei repun kanssa oikein kaupassa käydä, joten auto on oltava joka tapauksessa :) Liikenne on ihanan hiljaista, ja julkisilla pääsee hyvin tikkurilaan, koivukylään tai helsinkiin. Autolla ajaa helsinkiin noin 20 minuuttia.

Asema-seudut ja muut häiriöpaikat riittävän kaukana joten häiriöt eivät yllä päiväkumpuun asti (ollaan asuttu puistolassa, oulunkylässä ja kivistössä aseman lähellä... ei enää ikinä sinne!). Päiväkummussa emme ole kohdanneet oikeastaan yhtään häiriökäyttäytymistä, pahimmillaan pari mopopoikaa ajelee kesäiltaisin teitä pitkin. Seudun luotettavuudesta parhaiten kertoo se että urheiluvälineitä ja ruohonleikkureita yms voimme säilyttää huoletta kadun puolella autokatoksessa ilman huolta että niitä kukaan veisi.

Ollaan asuttu Laurintiellä hieman yli neljä vuotta lapset käy päiväkummun koulussa. Koulu on todella laadukas , ja jumpat arki-iltaisin lapsille. Kiva plussa on tietty myös se että OK-talojen hintakehitys on erittäin positiivinen joten ei tarvitse pelätä että jäisi asuntokaupoissa koskaan tappiolle jos haluaa muuttaa vanhuudenkotiin :)

Lyhyesti: Asuinalueena hyvätuloiselle (OK-talot hintavia jos vertaa nikinmäkeen tai korsoon yms) lapsiperheelle täydellinen; rauhallinen ja idyllinen kaikin puolin. Muuttoa pohtijat: tulkaa ihmeessä iltakävelylle päiväkumpuun! Tarjoamme kahvit Laurintiellä :D

Kati

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat