Sivut

Kommentit (228)

Vierailija

Mä olen itse tehnyt vaikka kuinka pahaa (ennen kuin sain hoitoa psyykkisiin ongelmiin), mutta puolisoista on jäänyt mieleen yksi. Se petti koko ajan, mutta pahin oli kun heräsin siihen, että pani viereisessä huoneessa työkaverin tyttöystävää. Hirveintä oli se etten enää edes välittäny. Kävelin ohi vessaan ja sit takas nukkumaan.

Lintulaji

Tekis mieli käräyttää ihan naislaumalla tää tyyppi.ympäri suomea liehuu. Työkaverinsakin kertoi että outona tyyppinä tunnetaan..tarkka,joustamaton,rutiinit, hänen tapansa aina oikea, muitten vika jos riita kehkeytyy AINA. Alusta alkaen oli tunne ettei voi olla huolettomasti ja oma itsensä tään seurassa. ahdistus,turvattomuus. sex kuin kone.ei läheisyyttä, lämpöä.nämä kaikki kertoo tunnevammasta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
..

Mies petti kuukausia kolmen lapsen äidin kanssa. Vehtasivat usein päivisin naisen suvun mökillä, ennen kun perheen isä tuli töistä. Kaksi vanhinta olivat sentään päiväkodissa mutta nuorin oli liian nuori päiväkotiin niin vauva oli sitten mukana.

Lintulaji.

Paikkakunnalla missä asuu ei enää uskalla monia naisia pyörittää kun on työpaikka ja maine.hän niin pollea olevinaan.konttorissa se vaan häärii😂kynä napsaa sitte kädessää. Petti eka kerran kun kk seukanneet.sitte en matkoille o kelvannu mukaan.aiheutti aina riidan.neste tainnu työpaikastaan nousta vähä päähä,ymmärrättex

sitäsattuu

Itse olen joutunut vastaaviin tilanteisiin vaimon siskojen kanssa, yksi tuli päivällä meille kun varmaan tiesi ettei vaimo ole kotona ja sohvalla istuessaan pyysi hieromaan niskojaan ja siinä samalla alkoi imeä minua no sänkyynhän se johti. Samalla tyylillä kaksi muutakin siskoa toimivat ja halusivat sänkyyn ja en pystynyt vastustamaan, no syytän aika paljon siitä myös silloisen liiton huonoa tilaa ja nykyisen vaimon kanssa sellainen ei tulisi mieleenkään.

Lintulaji

Juu lisää näitä.on harmi ettei henk.sairasta addiktoitunutta tunnista ulkoapäin. Sitten kun seukannut tovin niin toiselle osapuolelle paras paeta ettei sairastu tuon henk.sair.addiktin kanssa.laatinut listoja naisista kenellä mikäkin ulkokuoressa hyvää.sairas mies 51v

Sinkku ja vahva sellanen

Hah. Miehet pettävät aina kun siihen tilaisuus tulee. 2 viimeisintä exää narsisteja.ai mistäkö kuvittelen tietäväni tämän? No ihan siitä että olen lukenut niin paljon aiheesta. Yrittävät kääntää mielesi,arvosi ja alistavat.kaksi mika nimistä kumpikin.. S 1975 ja 1967.valehtelevat,pettävät lisäksi kumpikin bi. Toinen paneskeli pitkin suomra vielä v 2017 ja nyt v 2019 huilannut ja paukutelkut täällä ylä savossa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat