Vierailija

Onko kellään kokemuksia Designtalosta? Kiinnostaisi ostaa sellainen talo, ainakin vaikuttavat paremmilta kuin esim. Älväri vaikka hintakin on tietysti vähän kalliimpi...Mutta onko täällä kellään Designtaloa ja mitä voisit kertoa mulle niistä?

Kommentit (16)

pelkäävät töidensä loppuvan, jos ihmiset ei suostu enää huijattavaksi ja ota heitä töihin. Kyllä nykyisiä rakentajia seuraneena luottamus tuollaisiin omajohteisiin taloprojekteihin on aika heikko. sellaista surkimusta siellä on työntekijänä, että itse pelkäisi talon romahtavan päivänä minä hyvänsä.Ja sinulle, joka arvostelit D-taloja siitä, että talo on sateessa katotta, niin kerro minulle se talopaketti, jonka elementit ei kastu rakennusaikana. Nämä ns. laatufirmatkin mainostavat, kuinka elementit tehdää kuivassa tilassa, mutta missäs ne tarvikkeet säilytetään...? Siellä ulkona sateessa avoimet villapaalit ja suoraan vaan seinään, muovia päälle ja levy kiinni. Ja tämä on ihan omin silmin nähtyä erään suuren firman tehtaalla. Samoin puutavara on ihan mitä vaan, kun ostaja ei näe. Joukkoon menee mustunutta ja lahoa... Mutta eiköhän nuo aikanaan sitten tuuletu!

talotoimittaja tippui kelkasta jo alkumetreillä.Jos haluaa halvalla, keskivertolaatua ja tavallisen näköisen massatalon niin silloin on joillekin ehkä hyvä vaihtoehto.

Meille, he eivät edes kyenneet tekemään sellaista taloa mitä halusimme.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muutaman viikon asuinkokemuksen perusteella voin sanoa olevani tyytyväinen Design-taloomme. Tosiaan, Älvsbystä ja Designtalosta ei voi puhua samana päivänä. Design-talossa on paljon laajemmat valikoimat sisustuksen saralla (Topi-keittiöt paitsi nyt Iskun keittiöt pk-seudulla, muualla suomessa vielä kai Topi), Värisilmän valikoimista laatat, maalit, Tarketin parketit/laminaatit jne jne. Valinnanvaraa on. Joustavasti voi myös jättää osioita itselle tehtäväksi. Ainoa iso miinus hyvityshinnasta, joka tuli perustuksista. Siis meidän tontille maanvarainen anturaperustus ei sopinut, vaan tarvitsi paaluttaa. Designtalo hyvitti siitä vain parituhatta euroa, että heidän ei tarvinnut tehdä perustuksia. Kun jätti kodinkonepaketin pois heidän toimituksestaan, siitä hyvitettiin melkein sama pari tuhatta, samoin jos olisi itse laittanut lattiat.

En usko,että Desingtalo olisi irtisanomassa, vaan päinvastoin uskoisin heillä menevän melkeinpä liiankin hyvin. Kiireen tuntua siellä, esim jos dokumenteissa joku virhe, niin sen korjaamiseen meni hurjasti aikaa. Timpuriporukka oli meillä mukava ja osaava, ja ammattilais-valvojamme tsekkasi raksatyömaata huolella. Eipä hurjasti ollut moitittavaa, tai pyydettävää korjattavaksi.

Talo valmistui aikataulussa.

Älväristäkin vielä: heillä on 10 cm matalampi huonekorkeus kuin standarditalossa, ja lisäksi tinkivät eristyksestä, tai siis laittavat ihan vain minimin.

Kaveriperheellä on noin vuoden vanha Designtalon Elina, ja vuositarkastukseen heillä ei jäänyt juurikaan moitittavaa, eli tyytyväisiä ovat. Pohjat ovat toimivia, mitä olen ainakin tuossa talossa ja joissain esittelytaloissa käynyt.

Mukava kuulla, että Designtalossa on enemmän valinnan mahdollisuuksia kuin Älvärissä. Ei tosiaankaan kiinnosta Älväri juuri sen yksinkertaisen sisustuksen takia, eikä ulkonäkökään ole häävi Älvärissä mutta Designtaloja pidän nätteinä:).Onko muita kokemuksia?

Huhupuhetta kait! Hämärästi muistelen, ettö olikohan siitä suomi24-palstalla jotain joskus tässä viime talvena juttua. Pengos sieltä talopaketit-keskusteluja taaksepäin.

minkäänlaista kattoa ei ole - ei edes muovia, vaan sade on nyt mukavasti losottanut kohta vkon elementteihin....taitaa muhia siellä eristeet mukavasti kunhan talo valmistuu ja lämmöt laitetaan päälle :(

No thanks meille, ei oo järin yksilöllisen näköisiäkään, kun kolme noita tossakin kököttää vierekkäin, vähän vaan eri värisinä!

Meille tulossa Zirkoni ja tyytyväisiä ollaan. Aikataulut pitävät, budjetti pitää ja työn jälki on hyvää.

Asiakkaan (ja asiakkaan palkkaaman vastaavan mestarin) oma vika on, jos ei huolehdi siitä mitä tontilla tapahtuu (siis tuo mistä 10 mainitsi). Siitä on turha talotehtaalle vittuilla.

Ja 10 kommenttiin vielä, vaikka talot näyttävät päällisin puolin identtisiltä, en ole sisältä kahta samanlaista Designtaloa nähnyt. Jokainen tekee sisutusratkaisunsa yksilöllisesti ja valinnanvaraa riittää!

sipoo

meillä Designtalo 11v vanha. Meille tuli yläkerran suihkuvedet alakertaan kun olivat asentaneet väärän kaivon väärään korokerenkaaseen ja putki piti piirustuksien mukaan olla 75mm ...olikin 32mm

Kaikki lainvastaisesti mutta kun 10v takuu on ohi eivät maksa eivätkä myönnä virheensä..

toivottavasti löytyisi samanlaista vikaa ja rakennusvirhettä niin vois nostaa joukkohaasstekanteen

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat