Sivut

Kommentit (55)

Paavon vaimon sisko

kokeile HELIA kotisiivous ja kotipalvelu, Perussiivous näkyy heidän mainos 25e/h.ikkunanpesu myös!Tarjoavat myös lastenhoitoapua ,vanhusten kotihoitoapua.Eiköhän hiemaan  vaivaa kiinostuneille : Yhteystiedot löydy netistä.Alueet heillä Helsinki-Vantaa-Espoo. Löysin heidän mainoksen Kontulan metroasemalta ja otin muutaman, annoin apua tarvitsevalle, tarttuivatko ? En tiedä?Yleensä niin monta on mieltä toisten työ,kun ihmisiä jotka palvelua ottavat. Meidän lähisuvussa,otetaan ilolla palvelu,kun työt teetetään  ilmasiksi, käytetään toisen empatiaa hyväksi.Ei siinä mitään mutta että ilmaistyötä arvostellaan.En ole sitoutunut antamaan ilmaistyö,enkä palkallakaan.Kuten ei monimuukaan auttaja eripuolilla Suomea. Omasta  tahdosta voi ojentaa halutessa käden.Mutta loukaa kun perään kysytään ennen joulua;Paavolta  Onko Tia .a. käynnyt jo siivoamassa hänen läheiset! Mikä työkonen olen,Voin siis kuvitella kuinka ihmiset tyytymättömiä kaikeen.Mutta auttavaa kättä ei pidä kaluta,varsinkaan kun siitä ei makseta.Yksi kaunis sana riittäisi jokaiselle vapaaehtoiselle auttajalle;KIITOS,eikä arvostelu palkattomasta avusta.Voin todella kuvitella miten ihmiset tyytymättömiä kaikeen ulkopuoliseen siivous,maksoivat tai eivät.Mikään ei hyvää, ei kelpaa.Eiköhän jokainen yritä parhaansa? Varsinkin palkkatyöntekijät, työ pysyy silloin ja asiakaskunta kasvaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mant

Ihmettelen noita urputuksia, te valittajat onko kaikki sovittu joista valitatte?
Minulla oli eka kerran siivous sieltä ja hyvin teki tämä Kallas.

Vierailija

Varokaa Sivinaa Jyväksylässä. Homma ei toimi. Useamman kerran huonoa työtä, ei tule parannusta valittamalla. Pitäisi olla paikalla valvomassa, mutta se ei käy, kun maksaa palvelusta.

Sikuri1

Minulla pieni perheyritys helsingin Mellunmäestä . Aina sama henkilö ollut jo 4vuotta laadukasta asiakaspalvelua.Heillä ollut torikahvila itäkeskuksessa ainakin 20 v ja nyt viitisen vuotta hakaniemessä, torikahvila väinö. Voin suositella asiakaspalvelijoita koko perhe. Hinta ja laatu kohtaavat.Suosittelen.

Vierailija

Kannanpa korteni kekoon, jos joku osaisi valita siivousfirman fiksummin kuin me.

Maksamme Sivinalle siivouksesta 4 tuntia, josta siivousaikaa on 3 tuntia 40 minuuttia. Työn jälki ei ole vakuuttanut: pesutilojen lattioilla on kerta toisensa perään samat tahrat ja hiekat, potat ym. esineet jotka on luvattu siivota jäävät siivoamatta, pölyjä ei pyyhitä ikkunalaudoilta ja monista muista kohteista, huonekalujen tai mattojen alta ei imuroida. Tällä viikolla olin sattumalta kotona kun siivoojat tulivat. Kas kas, siivousaika oli 1 h 40 min. Kysyin miksi he lähtevät pois, kun maksan reilusti tupla-ajasta ja reklamoitavaa löytyy joka viikko. Perustelu oli että heillä on kiiireinen päivä ja että aina kun näin käy, he merkkaavat vain tehdyt tunnit. Meiltä kylläkin laskutetaan aina se 4 tuntia. Näin Helsingissä.

N29

Siivousalan tuoreena yrittäjänä ja nuorena ihmisenä kuulostaa ihan pöyristyttävältä kaikki miten yrityksiä pyöritetään näin!! Siis ei hele.. Kuulin myös että jpäässä riitan joku siivoaa likaisilla liinoilla yms.. Ei pysty käsittää..

kokeilijaTurussa

Kokeilin Sivinan kotisiivousta Turussa ja se OLI TÄYTTÄ KUSETUSTA. Esittelysiivouksesta tuli yllättäen satojen eurojen lasku ja tavallisesta siivouksesta laskutettiin 25% enemmän kuin itse työtä oli tehty. EN SUOSITTELE KENELLEKÄÄN. Kaiken lisäksi vielä töykeää asiakaspalvelua. VÄLTTÄKÄÄ KOKO YRITYSTÄ!!!

lean

Meillä on käynyt 3 vuotta Alman siivouspalvelu, työnjälki on hyvää ja samat henkilöt siivoaa , heillä on omat välineet ja puhtaat siivousliinat , harja pesee kylppärit. Päästiin eroon kertaheitolla punahomeesta 

Asumme lintuvaarassa Espoo 

Vierailija

Me (asutaan Turussa) käytetään Sivina-siivousta kerran kuukaudessa. Ei mitään valittamista. Ollaan kyllä vaan kahden aikuisen talous. Tuntuu tosi oudolta toi 55/51 kommentti sadoista euroista esittelysiivouksesta. 99 € maksoi. Keväällä, kun siitepölykausi on ohi, otetaan sitten taas ikkuna- ja parvekelasien pesu ja syksyllä samoin. Kyllä meidän kylpyhuone suihkukoppeineen on pesty tosi hyvin, samoin vessa. Eteisen vaatekaappien peiliovet on pesty, keittiön kaikki tasot. Laittia pestään ja imuroidaan ja tasot pyyhitään. Se riittää meille. Ei tarvi sitten väliaikana kuin imuroida ja pyyhkiä pölyjä. Siivoojilla on myös kaikki omat välineensä mukana imuria myöden.

Pettynyt asiakas.

Saimme lapsilta syntymäpäivälahjaksi Sivinan lahjakortin 4 tuntia siivousta.  Siivooja rikkoi Jurvan Kalusteen käsiytönä tekemän Ristikkoemppiiresängyn. Se tapahtui vahingossa hänen imuroitua sängyn alta ja noustessa ylös tukeutuen jalkopäädyn kaiteeseen. Ote oli niin voimakas ja suuntautuen ulospäin, että päädyn kiinnitykset pettivät ja sängyn sivulauta putosi ja repeytyi myös pääpuolesta.  Sängynpohja  putosi 

ja patja myös. Jouduin purkamaan koko sängyn ja nukuimme lattialla. Tein Sivinan paikalliselle edustajalle vahinkoilmoituksen ja pyysin, että hän tulee siivoojan kanssa katsomaan mitä tapahtui. Hän syytti, että olin rikkonut sängyn itse. Eikä vastannut myöhemmin puhelimeen. Toimitusjohtaja ei vastannut kahteen kirjeeseeni eikä maistraatin kuluttajaasiamiehellekään. Sivina ei tehnyt myöskään vakuutusyhtiölle vahinkoilmoitusta. Neuvottelin kolmen turkulaisen alan liikkeiden kanssa korjauksesta. He eivät pystyneet korjaamaan ei myöskään Chippendahlin ammattimies. Vain Jurvan Kaluste korjaisi, jos lähettäisin sängyn heille. Tarjosin loppuratkaisuksi maksun palautuksen ja Chippendaalin edustaja matkakulut 250 km a 0 .25 euroa eli yht. yht 206,50 €.  Siivous jäi kesken, kun siivoojat lähtivät pois ilmoittamatta mitään. Pölyt oli pyyhkimättä ja työ jäi luovuttamatta. Jäi  erittäin ikävä käsitys mainostetusta hyvästä ammattitaitoisesta palvelusta. Asia vanheni, kun käsittelyyn meni vuosi

Sänky on korjattu tilapäisesti . 

KÄÄK

Jyväskylän Sivina-firmassa ilmeisesti ruuhka-apulaisina sukulaistytöt. Ei mitään ammattitaitoa. Jälki oli "siivouksen" jälkeen samannäköistä kun ennen sitä. Ei tampattu mattoja, pikainen lattioiden siivous. Tamppaamattomat matot takaisin lattioille. Ei kunnollista pölyjen pyyhkimistä. Kalusteiden alta ei oltu siivottu. Aivan ala-arvoista siivoamista. En suosittele tätä firmaa kenellekään !

Vierailija

Oon ollut tässä firmassa joskus töissä. Hirveä lafka. En ihmettele, että asiakkaat on tyytymättömiä.

Vika ei vain ole niissä siivoojissa, vaan esimiehissä ja varsinkin toimitusjohtajassa. Työntekijät ovat heille/hänelle pelkkää bulkkia, eikä asiakkaillakaan ole niin väliä. Firmassa, jossa monet ongelmat ovat peräisin ylimmästä johdosta, asiat eivät luonnollisestikaan toimi.

Tehkää palvelus ihmisoikeuksille, älkääkä käyttäkö Sivinaa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat