Seuraa 

Millaisia kokemuksia teillä on vauvan sopeutumisesta aikaeroon? Olemme lähdössä kuuden viikon lomalle USAsta Suomeen. Aikaeroa siis seitsemän tuntia. Tyttömme on 5 kk. Oletteko yrittäneet muuttaa rytmin kertaheitolla vai pikkuhiljaa?Kiitos kokemuksistanne :)

Kommentit (3)

Me aloimme elaa heti kohdemaan ajan mukaan. Ensimmainen yo taisi menna viela vanhassa ajassa, mutta seuraava meni jo Suomen ajassa. Meni yllattavan kivuttomasti vauvaiassa. Eka reissu oli talvella, joten tietenkin pimeys ehka helpotti iltaisin, mutta toka reissu oli kesalla ja valoisista illoista huolimatta rytmi kaantyi paivassa.Meilla vanhemmilla oli tiukempaa, kuten aina on.

Minäkin suosittelen elämään uuuden rytmin mukaan välittömästi. Vauva siirtää oman sisäisen kellonsa uuteen aikaan sitten omaan tahtiinsa hiljalleen eikä siinä mitään ihmeellisiä poppaskonsteja voi oikein tehdä;). Meidän ekalla reissulla vauva oli samanikäinen ja viikon verran siinä meni ennenkuin 10 tunnin aikaero oli kiritty kiinni. Tuon ikäistä kun ei oikein väkisin voi hereillä pitää jne. Päivät sujuivat ihan hyvin, mutta yöt olivat sitten normaalia levottomampia. Toisella kertaa tultiinkin sitten vuoden vanhan kanssa ja parissa päivässä oltiin aikaerosta pääsääntöisesti toivuttu. Samalla tavallahan se toisaalta menee aikuisillakin: ikinä ei voi tietää kuinka monta päivää aikaerosta toipumiseen menee... Mukavaa Suomi-lomaa! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tulimme viikko sitten Suomeen 7 viikon lomalle, meillä aikaero 6 tuntia näin kesäaikaan. Välittömästi aloitimme lapsilla (vajaa6kk ja 1v10kk) rytmin siirron eli teimme rutiinit samaan kellonaikaan kuin kotonakin (heräämiset, päikkärit, syömiset ja yöunille menon!) ja jo parin yon jalkeen rýtmit olivat kohdallaan! =)

Suosittelen siis mahdollisimman nopsaan kellon oikaisemista, sen helpommin loma alkaa sujua!Kehoittaisin ottamaan lentokoneeseen mukaan korva- ja nenätippoja sekä huulirasvan + ihorasvan, täällä on aivan järkyttävän kuiva ja kylmä ilma!!!-Allu

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat