Vierailija

(minne?) siltä varalta, että kuolen ennen kuin lapseni ovat täysi-ikäisiä? Siis haluaisin, että lapsistani huolehtisivat sen jälkeen vanhempani tai sisareni perhe. Uskon, että miehestäni ei siihen yksin olisi. Ja koko muu miehen suku on " pois suljettu" .Tämä asia ahdistaa ja mietyttää kovasti, koska miehen kanssa ei niin kauhean hyvin mene ja minulla on tutkimukset käynnissä omasta terveydentilastani... :-(

Kommentit (11)

syyt siihen miksi haluaisin että lapseni siirtyisivät vanhempieni huostaan tai sisarelleni. Kertoisin että mies on rakas, muttei kykene huolehtimaan kuolemani jälkeen ainakaan yksin lapsista ja toivoisin että kuolemani jälkeen vanhempani ottaisivat lapset huostaan siiheksi että heidän isänsä olisi jälleen siinä kunnossa että lapsista pystyisi huolehtimaan....Siis laita tämä toivomuksen muotoon, mutta virallisemmassa muodossa ja pyydä vanhempiasi säilyttämään se siltä varalta että sinulle joskus käy jotenkin....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvä tietää näistä todistajista ym. Jos isä on ns. tuurijuoppo ja pitkälti vain itseään ajatteleva, niin olisko siinä jo " syytä" huoltajuus muille? Ja onko ylipäätään mahdollista saada huoltajuus muille, kuin isälle (tai äidille)? Jos on järkisyitä? Lasten parasta ajatellen.

Ja jos joskus teen sen paperin, niin minne sen talletan? Ettei kukaan pääse sitä lukemaan edes vahingossa.

ap

Mutta testamenttiin tarvit kaksi todistajaa. Heidän ei tarvi tietää mitä testamentti sisältää, mutta heidän täytyy tietää että se on testamentti ja että sinä olet tehnyt sen vapaaehtoisesti ja täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Mitenhän muuten jos on vaikka halvaantunut kaulasta alaspäin. Saakohan silloin tehdä testamentin, minusta kun silloin ei ole täysissä ruumiin voimissa.

Virallisempi se on jos pyydät siihen kahden ulkopuolisen todistajan allekirjoitukset. Lapsia koskevaa testamenttia ei kannata haudata mihinkään " jemmaan" , vaan laittaa se paikkaan josta se helposti löytyy. Kannattaa myös kertoa muille toiveestasi lasten huoltajien suhteen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat