Mikä kumma voi olla syynä siihen, että Sauli Niinistö ei hoidata hampaitaan kuntoon,

Vierailija

vaikka pyrkii pressaksi? Olen ihmetellyt asiaa jo vuosikaudet ja olin ihan varma, että nyt on purukalusto hoidettu, mut ei siltä näyttänyt! Rahasta ei voi olla kiinni, ja pelokkaatkin voidaan hoitaa nukutuksessa, joten mikä voi olla syy. Muuten on vimpan päälle kaikki.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Tupakoitsijat on heikkoluontoisia tai sitten piittaamattomia omasta terveydestään. Kummankaan tyyppistä ihmistä en haluaisi Suomen presidentiksi. Tupakkahan on eräänlainen huume. Tupakoitsijat ovat kertoneet, että tupakka rentouttaa ja lievitttää hetkellisesti stressiä. Ja parasta on kuulemma se hyvänolon tunne, joka leviää ihan sormenpäihin asti kun vetää keuhkoihinsa savua...ei kuulosta kovin terveeltä!

Vierailija

Minusta on tärkeää että pressa keskittyy maamme hyvinvointiin ja asioiden hoitoon. Ne hampaat ei oo ihan tärkein juttu.Inhoan tupakointia ja se on ISO miinus Saulilla, mutta presidentin tehtävässä on hoidettava niin tärkeää virkaa että ajatusmaailma ratkaisee, ei kessu. Sauli saa ääneni.

Vierailija

Eikös se ole kova tupakkamies? Ihme, ettei Tanjakaan saanut muutosta asiaan. Luin jostain, että Matti Vanhanen taas on valkaissut hampaansa ennen kampanjaa. Varmaan just siks, ett Sauli näyttää sen rinnalla entistä pahemmalta.

Vierailija

antavat epäedullisen vaikutelman. Pressa edustaa maatamme. Miettikääpä, kuinka paljon Halosen läskejä ja asuvalintoja on arvosteltu edustusreissujen yhteydessä. Mutta tarjapa onkin freesiytynyt kovasti.

Vierailija

En minäkään ole kiinnittänyt mitään huomiota hänen hampaisiinsa. Sauli kyllä polttaa tupakkaa. En voi kuvitella häntä Suomen presidenttinä.

Vierailija

Mahtaa Sale löyhkätä kammottavalle. Kaikki tuntemani tupakoitsijat haisee pahalle ja monilla on keltaiset sormet. Lisäksi he ovat kaikki sellaisia vähän hermostuneita tyyppejä. Täytyy olla myös aika heikko itsekuri, kun ei pääse kessuttelusta eroon. Olis siinäkin pressa. Ketä tuostakin sakista voi äänestää...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat