Vierailija

Onko Naistenklinikalla yhteissuihku niin kuin kättärillä? Entä huoneet, kuinka monta samassa huoneessa, saako perhehuoneita jne. Kokemuksia kenelläkään?

Kommentit (11)

Olin alunalkaenkin riskisynnyttäjä, jota ei otettu riittävän vakavasti. Toista samanlaista riskiä en ota. Seuraavan menin tekemään NKL:lle ja tosi tyytyväinen olin. Itse asiassa minulla oli siellä oma huone, kun oli sattumoisin niin hiljaista ja iso huone olikin.

Ja oli niin kamala paikka että en enää koskaan halua mennä sinne. Lääkäri todella töykeä, mukana aina vähintään kaksi opiskelijaa alapäätäni ihmettelemässä eikä kukaan välittänyt vaikka minä itkin tutkimuspöydällä nöyryytettynä. Ei kiitos! Vieläkin tulee kylmät väreet kun vain ajattelen koko paikkaa!!!!Synnytin sitten Tammisaaressa (Espoossa asutaan) enkä todellakaan katunut hetkeäkään sitä ajomatkaa. Kohtelu aivan toista..!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

NKL:llä minä sain ainakin huoneen jossa oli oma vessa ja suihku, kahden hengen huone oli ja osasto oli lysy.Itse jouduin vauvani kanssa kesken synnytyksen yöllä hengenvaaraan. Kaikki paikalla olleet lääkärit olivat kiinni muissa kiireellisissä sektioissa joten minua varten juoksutettiin lääkäri Hyksin puolelta tunnelia pitkin! Olin todella onnellinen että olin nimenomaan NKL:llä enkä muualla jossa lääkäri olisi tullut kenties kotoa...-yhteishuoneet ostastoilla kauheita!! Siellä sitten vedät verhon sänkysi ympärille kun samassa huoneessa on jopa 4-6 muuta naista, todella kurjat osastot ihan kuin jossain vankilassa olisi (itseasiassa vankiloissakin viihtyisämpää) :(

-Huonoa hoitoa, porukka voi olla ystävällistä, mutta ei ota tosissaan hätää.

-yksityisiä (perhehuoneita) ei juurikaan ole, eikä niitä juurikaan saa

-ympäristä todella sairaalamainen ja ankea YÖK!Kätilöopisto on loistava paikka!

-ihana henkilökunta, todella hoitaa ja pitää huolta

-osastot todella viihtyisiä ja mukavia

-oman huoneen (perhehuoneen) sai heti pyydettäessä, vaikka täyttä oli, jolloin mies sai yöpyä koko ajan paikanpäällä

-ei lainkaan sairaalamaista, mutta hoito huipputasoa (jos eivät harjoittelijat haittaa, jotka vielä tuplasti tarkemmin tekevät kaiken)

ettei kaikki Kättärin lääkärit päivystä Kättärillä, vain ne päivystävät lääkärit tekevät niin. Ja joskus voi olla että ne kaikki on kiinni jossain muualla. Silloin pitää hälyttää vara-päivystäjät kotoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat