Vierailija

Kommentit (9)

Paitsi ehkä semmosessa tilanteessa että ollaan jo oltu asumuserossa ja hakemassa eroa tai muussa pahassa kriisissä ja sitten on kuitenkin selvinnyt siitä yhdessä ja rakastunut toisiinsa uudelleen.Enkä myöskään sanonut, että olemme uusimassa vihkivalamme tai hommaamassa uutta hääpukua ja kimppua!! Kysyin vain, että onko teistä hassua jos näin tekee?

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ostaisin mielummin jonkun tyylikkään iltapuvun, jossa on helpompi liikkua. Esim. joku ihana pellavapuku olisi kiva. Pienen kimpunkin ehdottomasti hankkisin. Ei mitään sellaista valtavaa " vesiputousta" , vaan sellainen pieni tiivis kimppu.Toissakesänä olin pienissä häissä, joissa morsiamella oli tosiaankin " vain" sellainen kaksioisainen pellavapuku. Toppiyläosa ja pitkä hame. Ihan tyyllikkäältä näytti.

Vierailija:

Lainaus:

No miksei vois laittaa sitä vanhaa pukua
ja tarkoitinkin tällä just, että mikäli vanha puku vielä mahtuu.

Ja me emme ole uusimassa vihkivaloja kuten jo sanoinkinapMusta ois ihanaa, jos viel esim. 25v naimisissa olleet olisivat niin tyytyväsiä liittoonsa, että haluaisivat juhlia sitä uudestaan ja myös uusia vihkivalan. Ei varmaan montaa tällaista paria löytyis. Itse olen ollu naimisissa yli 30v.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat