Seuraa 

Olen ilmeisesti raskaana taas ja, tein testin tanaan ja kahta viivaa naytti. Olen ollut alyttoman vasynyt ja huonolla tuulella. Ja tana aamuna ooli huono olo. Mutenkin on olult jonkin aikaa jo outo olo.Minulla on viela rakon laskeuma edellisen raskauden jalkeen. Ja hieman viela virtsan karkailua kun kavelee nopeasti. Onko joku muu tullut nain nopeasti uudelleen raskaaksi ja mita haittoja siita on ollut?

KERTOKAA :)

Olen aika pyoralla paastani kun ajattelin, etta vasta ensi kesana yritamme uudelleen. Mutta ehka nain piti tapahtua. Mina en kylla olisi ehka nain pian viela olisi ollut valmis, mutta mies ol isita mielta, etta uusi vauva vaan. No, taytyy tehda testi viela parin paivan paasta uudestaan.

T.Rozie74

Kommentit (4)

meillä on 10kk ikäero kahden ensimmäisen kanssa (tyttö 11/00 ja poika 09/01)peräkkäinen raskausaika meni kuin sumussa esikoista hoitaessa, levätessä silloin kuin pystyi ja onneksi apuna oli yli innokas anoppikin.. :)oikeastaan mitään negatiivistä ei tuolta ajalta ole mielessä...vasta vähän myöhemmin..esikoisen alkuuhmissa ja pikkukakosen tiheän imun kaudessa sitten tuskailin..onneksi poika oli suhteellisen leuto tapaus ja nukkui alusta asti hyvin ja söi kuin possu :) nykyään ovat kuin paita ja peppu, elämä on yhtä halausta ja napit vastakkain olemista mutta mitään en vaihtaisi poissaas nähdä miten nyt käy kun ikäero on isompiRR 37+5

Mies oli ainakin yhta hymya kun kerroin. :) Mina olisin odottanut viela ensi kesaan, mutta nyt nain. Kai sita sitten jotenkin jaksaa. Onneksi poika on kuin itse rauahllisuus ja helppo lapsi.Sita vaan pelkaan kun minulla on viela rakon laskeuma edellisen jaljilta, el imiten siina mahtaa kayda? Eikun vaan kohdunpohjalihasharjoittelua kehiin..?T.Rozie74

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. ja 2. lapsen välillä ja nyt 3. ja 4. lapsen välille tulee saman verran. Raskaus on mennyt kuin sumussa isompia hoidellessa, myös toisen lapsen odotus meni esikoista hoidellessa samoin. Mitään ongelmia ei minulla ainakaan ole raskauksissa ollut, vaikka väli onkin ollut niin lyhyt. Esikoinen syntyi meillä vielä hätäsektiolla ja hieman pelkäsin silloin uudelleen raskaaksi tullessani, että miten haava kestää, mutta hyvin kesti. Elämä sitten vauvan synnyttyä kahta melkein vauvaikäistä hoidellessa on tietenkin välillä rankkaa, mutta kun ottaa myös itsensä huomioon ja muistaa sen, että apua saa pyytää silloin kun sitä tarvitsee, jos ei muuta apua ole niin neuvolan kautta. Itse olen selvinnyt suureksi osaksi mieheni ansiosta, hän on ollut ihanasti apuna. Eli tsemppiä vaan, kyllä siitä selviää!

Mulla oli 5kk poika kun tulin vahingossa raskaaksi. Pojan synnytyksessä kohtuni repesi ja päädyttiin sektioon ponnistusvaiheessa, joten en olisi saanut tulla raskaaksi todellakaan noin pian, sanoi lääkäri.Raskautta seurattiin tarkasti koko raskauden läpi, juuri tuon repeämän takia mutta hyvin onneksi kaikki meni. Raskausaika meni nopeasti vauvaa hoitaessa, tosin rv 32 päädyin ennenaikaisten suppareiden takia vuodelepoon. Onneksi meilläkin oli innokas anoppi joka tuli joka päivä auttelemaan loppuajan että sain olla kotona ja levätä, muuten olisin joutunut sairaalaan osastolle.Kyllä siitä selviää, usko pois! Ja lapsista tulee miltei kuin kaksoset, aina yhdessä ja toistensa parhaat kaverit. Meillä nuo lapset ovat jo 6&7v. ja kolmas on tulossa...* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat