Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (12)

Olen ollut erittäin tyytyväinen ostoksiini. Patja, tyyny ja petari kävivät pakastimessa ennen käyttöönottoa ja sen jälkeen vielä pestiin nuo pienemmät ja silitettiin päältä. Oikein mainiot ovat olleet. Eikä lapsi ole sairastellut ainakaan niistä johtuen.Ostinpa vielä lapsen kasvettuakin jatkettavan sängyn ja patjat käytettyinä. Uuden tyynyn sai Ikeasta halvalla, samoin isomman peiton.Ei tulisi mieleenkään heittää nyt näitä vanhoja petikamppeita menemään vaan odottavat seuraavaa lasta sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli patjan suojukset ja petari. Petari oli tosi helppo laittaa koneeseen ja kuivattaa taas seuraavaa yötä varten. Muovitettua froteeta käytettiin petarin alla ja jos petari oli pesussa, niin tietenkin jotenkin suojattiin aina patja.Vierailija:

Lainaus:


Pulautteluja niin paljon ettei olisi kestänyt enää toista vauvaa vaan olisi varmasti homehtunut sisältä. Kun sitä pulautusta ei aina saa täysin pois ja jää patjan sisään.

10kk päästä syntyi kakkonen, jolle en ostanut edes uutta petaria. Numero kolme peri saman sängyn ja patjan ja petarin. Hyi miten epähygieenistä ja vaarallista? Niin kai, mutta sängyssä ei ole koskaan nukuttu edes yhtä kokonaista yötä.

Pulautteluja niin paljon ettei olisi kestänyt enää toista vauvaa vaan olisi varmasti homehtunut sisältä. Kun sitä pulautusta ei aina saa täysin pois ja jää patjan sisään.

Kaikille kolmelle lapsellemme olen ostanut uuden patjan. Ekalle nyt tietty piti ostaa.

Kun toka oli ihan vauva, ja nukkui vielä äitiyspakkauslaatikossa, kissa pissasi sen ekalla olleen pinnasängynpatjan. Haju ei lähtenyt pesussakaan, kun en ajoissa huomannut pissoja (patja oli komerossa, jonne kisu oli päässyt), joten uusi oli ostettava.

Kolmannelle tuli myös uusi, koska vanha patja vietiin mummolan varapinnasänkyyn.

Kodin ykkösessä 24,90 pinnasängyn patja, ja monesta muusta paikasta saa halvemmalla (16,90 on aika yleinen hinta).Mä olen ostanut esikoiselle ja tokalle molemmille uudet patjat. Nyt kun on kolmas tulossa vain 1v 4 kk ikäerolla, en osta uutta patjaa, koska patja on ollut koko ajan käytössä, eikä ole vuositolkulla vanha. Pidin tuossa kovien pakkasten aikaan sitä yhden päivän ulkona (kun ei lunta tullut), että bakteerit kuoli. Ja aina meillä on petarit ollut pinnasängyssä, ja ne on pesty ja jopa ostettu uusi petarikin tälle kakkoselle.Kyllä jokainen äiti nyt voisi tuon verran panostaa lastensa hyvinvointiin... Mutta ymmärtäähän sen, jos omakin patja on 20 vuotta vanha omilta vanhemmilta peritty, kun ei ole raaskitty pistää rahaa uuteen patjaan...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat