Vierailija

Minulla on istukka kohdunsuun edessä ja ultrassa sanottiin, että heti jos tulee vuotoa tai muuta vaivaa, niin lepoon vaan... Miten se käytännössä onnistuu, jos kotona on pieniä lapsia ja mies käy töissä?Kokemuksia?

Kommentit (11)

Eri asia on, voiko äiti oikeasti levätä. Tietenkin voihan äiti makoilla esim. sohvalla, ja antaa lasten ja kodin vain olla. Karjua sohvalta pitäen tenavat kuriin. Jaella maaten ohjeita, mistä kaapista löytyy muroja ja mitä pitää viedä roskiin jne. Haetuttaa vaippoja ja käskyttää jo käytettyjä roskiin.Vaatii muuten uskomattomasti luovuutta, jotta pystyy makaamaan lapsilta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mä olen raskausaikana ollut tooosi väsynyt ja voimaton, heikottaa vähän väliä, mutta pakko juosta 1,5 v. pojan perässä. Mullakin oli istukka kohdunsuun edessä, vuotoa ei tullut ja istukka siirtyi parempaan paikkaan kohdun kasvaessa.Pahimpina voimattomuuden hetkinä olen pelännyt, että miten jaksan raskauden loppuun (1 kk vielä). Mies lupasi ottaa lomaa, jos niin pahaksi menee, muuten täytyy vielä yrittää päivä kerrallaan.

Itse olisin saanut jännetuppitulehduksen takia lapseni hoitoon sairasloman takia ja ystäväni lapsi on puoli vuotta hoidossa äidin masennuksesta johtuvan sairasloman takia.Jos hänellä olisi ollut isompia lapsia hän olisi joutunut sairaalaan täksi ajaksi, mutta kun hän odotti esikoista hänet päästettiin kotiin lepäämään.

Ainakaan meillä ei mitenkään onnistuisi miehen jäädä töistä pois... Meillä tippuisi tulot niin pieniksi siksi aikaa, ettei pystyttäisi maksaa asunto- ja autolainoja, puhumattakaan siitä että kyseinen homma ei onnistu, koska mies on yrittäjä :PAinoa vaihtoehto kai olisi pistää lapsi/ lapset hoitoon, että itse saa levätä vain kotona. Siskoni joutui viedä 4v, 3v ja 1v poikansa hoitoon, kun itse joutui vuodelepoon. Itse en raaskisi tätä ainokaista vuoden ikäistä hoitoon laittaa, jos joutuisin vuodelepoon... Liian pieni minusta vielä tarhaan!!! Jos olisi isompia sisaruksia tukena, niin sitten ehkä...Mutta aihe siis ajankohtainen täälläkin, supistelee niin paljon, että voipi kohta olla vuodelepoon joutuminen lähellä :-/ Hirvittää! En tiedä voisiko kunnalta saada kodinhoitajaa? Sosiaali- ja terveysalan oppilaitokselle kannattaisi myös ilmoittaa, heillä monesti on sellaisia lähihoitajaopiskelijoita, jotka opiskelevat viimeisiä kursseja tai käyvät iltaopiskeluna, ja mielellään tulisivat töihin, saavat noistakin työssäoloista opintoviikkojakin! Ja monet sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksen lähihoitajaopiskelijat saattaisivat saada työharjoittelun hoidettua, kun tulisivat johonkin perheeseen apuun. Tietty tällaista vaihtoehtoa miettiessä sun pitäisi ottaa yhteys lähimmän sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksen opoon.Ainoa vaihtoehto kai olisi pistää lapsi/ lapset hoitoon, että itse saa levätä vain kotona. Siskoni joutui viedä 4v, 3v ja 1v poikansa hoitoon, kun itse joutui vuodelepoon. Itse en raaskisi tätä ainokaista vuoden ikäistä hoitoon laittaa, jos joutuisin vuodelepoon... Liian pieni minusta vielä tarhaan!!! Jos olisi isompia sisaruksia tukena, niin sitten ehkä.... Ai että ennemin synnytät lapsen keskosena kuin viet lapsen sinne maailman pahimpaan paikkaan, eli HOITOON!!!Välillä tulee mieleen että ootteko ihan täysissä järissänne????

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat