Vierailija

pari päivää tulee haikailtua raskausajan, synnärillä olon ym perään... Muita?

Kommentit (17)

mutta synnäriaikaa kylläkin. Vaikka siellä ei niin mukavaa ollutkaan ja sieltä mielellään kotiin lähti. Ehkä ne kokomukset siellä on niin suuria ja hienoja, että se tulee siitä???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aika todennäköistä että sinäkin muistelet tämänhetkisiä, ruusunpunaisia tuntemuksiasi haikeudella. Niin minäkin tein vaikka 2 viikkoa yliajalle menneen raskauden viime hetket olivatkin työläitä enkä edes ulos viitsinyt mennä kun kyllästytti ihmisten tuijotus.

tsiisus...T. valas rv:lla 37+1, joka antaisi pienen omaisuuden että pääsisi synnyttämään, mutta jolla on vielä ikuisuus odotusikaa jäljellä

En tosin sitä ahdistavaa oloa ja kaikkea raskauteen liittyvää " pientä kivaa" ... Mutta jotenkin sitä oli niin kaunis pallomahaisena, etenkin kun tässä raskaudessa käytin kauniita ja tyköistuvia vaatteita (esikoisen aikana pukeuduin melkein säkkiin...).

kun vauva huusi päivät ja valvotti yöt ja elämä oli yhtä kaaosta. Minusta äitiysloman viikot ennen synnytystä olivat elämäni lokoisinta aikaa. Löhöttiin miehen kanssa sohvalla ja katsottiin 50-luvun spektaakkeleja, eikä mihinkään ollut kiire. Viimeiset hetket olla vapaa ja huoleton ennen vanhemmuuden järkyttävää työtä ja vastuuta.

Vierailija:

Lainaus:


Ehkä ne kokomukset siellä on niin suuria ja hienoja, että se tulee siitä???
Tuskin sitä yhtä kaiholla jotain umpparileikkausta muistelisi ;)

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat