Seuraa 

Olen kaavaillut hankkivani Muurame Jungmanni-kerrossängyn lapsille. Eräs tuttavani myy n. 10 vuotta vanhaa omaansa ja pohdinkin, kannattaisiko se ostaa. On meinaan aika suolaisen hintainen uutena. Kaverini ei vain ole sängyn ensimmäinen omistaja, mutta sänky on kyllä päällisin puolin ihan siistissä ja hyvässä kunnossa.Mitäs mieltä olette?

Kommentit (9)

Itsekin ostin n. 16 vuotta sitten käytetyn jungmannisängyn ja samasta perheestä muutaman vuoden päästä toisen samanlaisen - molemmat ovat olleet meillä käytössä 15 vuotta - nyt toinen on nuoremman tytön koulukaverilla ja toinen vanhimman tyttären opiskelukaverilla, joten ei ollut turha investointi (muistaakseni 400 mk yhteensä).

Tuo hintapolitiikka on vielä vähän auki, saa nähdä, päästäänkö sopuun ;) Jotenkin sitä ei tutulle kehtaa tarjota ihan mitä vaan, varsinkin jos hän esittää hintapyynnön. Mutta 10 v. vanhasta Jungmannista (2 x sänky + väliosat + turvalaita) 200 euroako on liikaa? Osaan sitten tarjota jotain muuta, jos tilaisuus on :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja mielestäni 100 euroa 10 vuotta vanhasta sängystä ON liikaa vaikka olisi hyväkuntoinen - on se vaan todella pitkä aika ! Uutenahan Jungmanni maksaa, laitoineen kaikkineen, 468 euroa.

Meillä on Muuramen Katinpoika sänky vuodelta 1978 ja Muuramen Jolla vuodelta 1985. Molemmat on siistejä ja tuota jollaa voisi melkein sanoa uudenveroiseksi. Hinnoista en osaa sanoa kun nämä ovat kiertäneet suvussa...

Eihän se malli ole miksikään muuttunut, ja jos kunto on hyvä, niin mikä ettei?Meillä on lapsilla käytettynä ostetut Muuramet, Jollasta maksoin 40 e ja Jungmannista 20 e (eri myyjät), ovat lähes priimakunnossa, ja molemmat tosiaan noin 10 v. vanhoja.

Meille appivanhemmat ostivat juuri 2 Muurmen Jolla-sänkyä á 35e/kpl. Kuulemma uudenveroisia, näin anoppi sanoi. Mielestäni saatiin sängyt oikein hyvään hintaan! :)

uudenkarheat on sitten eri asia. Täällä oli tuo muuramen kerrossänky kirpparilla ja hinta oli siinä 500 eron paikkeilla. Oli kyllä ihan uutta vastaava.

Meillä on lapsilla muuramesta se kulmaversio, eli matalammat päätylaidat ja alempi sänky siis poikittain sen alla. Käytetty, ja kun lähden sitä myymään, en kyllä 100 euroa enempää kehtaa tahtoa.

Hintahaitari on valtava. Muutama esimerkki:

- yksi myyjä myy kumpaakin, sängyt ovat 10 vuotta vanhoja ja hp 200 euroa !

- joku möi koko kerrossängyn (eli kummatkin sängyt ja välikappale vielä päälle) hintaan 50 euroa

Jos hinta siis on kohdallaan.Meille ostettiin uusi Jolla, kun se oli mielestäni ainoa hyvää ja kestää designia edustava sänky, joka kaupasta löytyi. Kaveriksi se sai lapsuudenkodistani 70-luvulta käytössä olleen Muuramen rahin. Samanikäinen kirjoituspöytä, johon rahi alunperin kuului, on käytössä isälläni ja siihen on liitetty uusi Muuramen tietokonepöytätaso. Pointtini siis - hyvä design ei kuole ja hyvä laatu kestää.

Täytyy kyllä silti rehellisyyden nimissä sanoa, että olen kuullut joidenkin 80-luvulla hankittujen Muuramen lastenkalusteiden hajoavan, etenkin Neppari-hyllyjen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat