Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

useammin vaatteita? Kumpaanko menee enemmän rahaa?Tuntuu, että monelle lastenvaatteet on kovin tärkeitä, mutta mites omat?Itse ostelen lapsille kyllä useammin, mutta silti omiin vaatteisiin menee enemmän rahaa kuin kahden lapsen vaatteisiin yhteensä.

Kommentit (8)

En tiedä miksi kynnys ostaa lapselle ja miehelle kalliita vaatteita on pienempi kuin itselle. Jotenkin se on helpompi perustella. Kaikille ostan, ehkäpä vähän liikaa vaatteita, mutta ne nyt vaan on niin ihania!!!!

mutta ihan myös ostamisen ilosta.Itsellä on ns.perusvaate-valikoima muutamilla lisillä,klassisia vaatteita jotka kestävät useampia vuosia.

Usein kyllä jos tulee juhlia tmv niin tulee ostettua itselle " turhaa" lisää,mutta kun se on niin kivaa sekin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Lapsille on vaan niin helppo ostaa kun on kaikkea niiiin ihanaa tarjollakin =) ja tarpeeseenhan suurin osa tulee kuitenkin, vaikka välillä menee överiksi..

Varmaan johtuu hinnoistakin, et lapsille tulee ostettua helpommin. Itselle tulee ostettua kausittain, välillä ei lainkaan ja välillä vähän enemmän. Mutta pääsääntöisesti ostan pojille enemmän ja sen kyllä huomaa vaatekaapista, joka pursuu... ;) Vaikkakin itsellä on käytössä oma vaatehuone... :)

Ennen tuli osteltua etupäässä lapsille, mutta nyt kun pojat on jo 10- ja 12 v., ei niille ostaminen ole enää niin " hauskaa" , eikä niitä kiinnosta myöskään vaatteet (haluaisivat aina pitää niitä samoja vanhoja kuluneita risoja rumia MUKAVIA vaatteita, ja uudet on käyttämättöminä kaapissa...)Eli itselle tullut viime aikoina ostettua enemmän. Paitsi.... nyt kun on taas raskaana niin ole viitsinyt vähään aikaan paljoa ostella, kun ei tiedä minkäkokoiseksi sitä enää palautuu - ja saapi nähdä miten tulee kohta taas osteltua uudelle mukelolle :-).

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat