Seuraa 

Nyt poika oppinut nousemaan seisomaan ja meillä tosi liukkaat laminaattilattiat. Ei voi ajatellakkaan tavallisia sukkia jalkaan.

Kaapissa paljon sopivia tavallisia sukkia jotka nyt jäävät ihan käyttämättä. Paljon uusiakin kun joulupukki toi.

Mitä käyttöä sukille, vinkkejä?Voi kun ois joku aine olemassa jolla niistä vois tehä jarrusukkia!Nimimerkillä: Pienet on murheet: Jaana ja Eelis 10,5kk

Kommentit (3)

Meillä ainakin neuvolassa sanottiin, ettei jarrusukkia saa laittaa kenkiin. Ja kävelemään opettelevalla lapsella olisi hyvä olla sisälläkin kengät.

jarrusukkia ei saisi käyttää kenkien kanssa siksi, että jalka/varpaat saattavat jäädä todella huonoon asentoon kengän sisään, sukka kun ei luista kengänpohjaa pitkin pukiessa. eikä pieni lapsi osaa sanoa asiasta vaan on huonolla tuurilla tuntikausia ulkona varpaat aivan kippurassa.on muuten olemassa sellaista tekstiilitussia, josta tulee kankaan pintaan kohokuvioita. sillä voi itsekin tehdä jarrusukkia, tosin sitä en tiedä että kuinka hyvin nuo tsi-jarrikset kestävät käytössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jostain olen joskus kuullut, että nuo jarrusukat ei ole kauhean mukavat kengissä. Eli jalka ei pääse liikkumaan kengässä niinkuin tavallisen sukan kanssa.Niin ja olen käyttänyt lapsella tavallisia sukkia myös uimahallissa ja kotona pesuhuoneessa, kun on muutoin niin liukasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat