Vierailija

Eli erillistä passia ei tarvita??

Kuinkahan pian tuon saa kun risteilyllä lähtö olisi 21-päivä..kiitos kaikille!

Sivut

Kommentit (41)

Passi

Kaikilla matkoilla Viroon tarvitaan voimassa oleva passi tai 1.3.1999 jälkeen myönnetty kuvallinen henkilökortti (ei koske väliaikaista henkilökorttia, ilman huoltajien suostumusta alaikäiselle myönnettyä ns. alaikäisen henkilökorttia tai ulkomaalaiselle myönnettyä henkilökorttia) .Tämä koskee myös kaikkia risteilyjä, vaikka matkustaja ei menisikään maihin Tallinnassa.

Lisätietoja www.intermin.fi.Alle 7-vuotiaat lapset voivat matkustaa ilman passia mikäli heidät on merkitty vanhempiensa passiin. 7-15-vuotiaat lapset voivat lähteä vanhempiensa passiin merkittyinä risteilylle , mikäli he eivät poistu laivasta Tallinnassa. Lapsi ei kuitenkaan koskaan voi matkustaa vanhempansa passilla ilman että vanhempi itse on mukana matkalla.Latvian ja Liettuan matkoilla passin tulee olla voimassa 3 kk matkan jälkeen.Jos passi unohtuu kotiin tai katoaa ennen lähtöä, on mahdollisuus hakea lyhytaikaista, enintään vuoden voimassaolevaa passia Helsingin poliisilta. Lyhytaikaisia passeja myönnetään virka-aikana (ma-pe klo 08.00-16.15) Kaartin poliisitalolla Punanotkonkatu 2:ssa.Linkki:

http://www.tallink.fi/

Tuossa oli KOLME luotettavaa lähdettä joista yksi laivayhtiön sivu ja KAIKISSA todettiin että passi TAI henkilökortti joka myönnetty jälkeen 1.3.1999 käy matkustukseen

eli ÄLÄ ENÄÄ VÄNKÄÄ VASTAAN!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Henkilökortti matkustusasiakirjanaHenkilökortti (myönnetty 1.3.1999 lukien) ja sähköinen henkilökortti (myönnetty 1.12.1999 lukien) käyvät Suomen kansalaisilla myös matkustusasiakirjana. Poikkeuksia ovat ilman huoltajien suostumusta alaikäiselle myönnetty ns. alaikäisen henkilökortti ja väliaikainen henkilökortti. Ne eivät käy matkustusasiakirjana. Myöskään ulkomaalaiselle myönnetty henkilökortti tai sähköinen henkilökortti eivät käy matkustusasiakirjana.Henkilökorttia voidaan käyttää matkustusasiakirjana passin sijasta seuraavissa maissa:

# Alankomaat

# Belgia

# Espanja

# Irlanti

# Iso-Britannia

# Italia

# Itävalta

# Kreikka

# Kypros

# Latvia

# Liettua

# Liechtenstein

# Luxemburg

# Malta

# Portugali

# Puola

# Ranska

# Saksa

# San Marino

# Slovakia

# Slovenia

# Sveitsi

# Tsekki

# Unkari

# ViroPohjoismaissa ei tarvita matkustusasiakirjaa, mutta henkilöllisyys on voitava tarvittaessa osoittaa.Kadonneeksi tai anastetuksi ilmoitettua henkilökorttia ei voida käyttää matkustusasiakirjana sen löydyttyä, ennen kuin kortin omistaja on esittänyt kortin poliisille ja ilmoittanut sen löytymisestä.Linkki:

http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/pages/82EA350CCCA11EC0C2256BC2004...


Yksi seminaariin osallistujamme ei uskonut meitä, matkanjärjestäjää, vaan oli myös lukaissut sivuilta, että kyllähän sinne pääsee ilman passia ja niinpä jäi äijä rannalle soittelemaan. Joutui hakemaan passinsa kotoa.

Tuskin Poliisin ja laivayhtiön sivulla sanottaisiin väärin..

Ja eiköhän laivayhtiön sivulla olisi mainittu sitten että myös passi oltava mukana jos asia olisi niin kuin tämä " matkanjärjestäjä" väittää...=????!!!

Lihavoit kohdan jossa viron kansalainen matkustaa suomeen..MUTTA TÄSSÄ SANOTAAN;:

Suomen kansalainen voi matkustaa Viroon Suomen henkilökortilla, joka on myönnetty 1.3.1999 jälkeen.Kyllä on sisukas vastaanväittäjä!!

lemme tieto, että PASSI MUKAAN, huolimatta siitä, mitä on sanottu hlökortista. He ovat suositelleet, että myös " oikeanlaisen" hlökortin omaavat henkilöt ottavat siitä huolimatta PASSIN mukaan. Näin olemme toimineet, eikä ongelmia ole tullut, paitsi tuon yhden miehen kohdalla, joka päätti tulla uudella hlökortilla, joka EI kelvannut, vaan PASSI vaadittiin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat