Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Etsin ystävää Kokkolasta. Olen pian 32-vuotias ja kahden lapsen äiti. Olisi kiva löytää uutta juttuseuraa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tuntuu, että sinulla on tilaa vielä yhdelle ystävälle!

Kommentit (9)

Minä olen alkuperäinen kokkolalainen niinku tossa aiemmin jo kirjoitin mutta kellään lähimmistä ystävistäni ei ole vielä lapsia, joten kuviot on ihan erilaiset. Onhan se tosi kiva kun on " vauvakavereita" , joilla arki on samanlainen kuin meillä. Muutaman tällainen kaveri meillä onneksi on ja sitten harrastuksissa näemme muita pikkuisia ja äitejä. Kirjoittele toki kuulumisia :) Nyt täytyy lähteä tästä iltapesulle ja nukkumaan.sen verran isolla kirjoitettu ettei voinu missata :)

Mä oon yhden lapsen (1v) äiti ja ite oon kohta 26v. Jos vielä etsit uutta juttuseuraa niin laitahan viestiä takasinpäin. Uudet tuttavuudet piristävät aina. Ootko ihan alkuperäisiä kokkolalaisia vai muuttanu? Missäs päin kaupunkia asustelet?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oon välillä asunu muuallaki mut aina tänne palannu :) Olen asunut myös siellä halkokarilla, kaljaasissa, silloin kun asuin vielä vanhempien kanssa. Nyt asustellaan täällä Ouluntiellä. Mistä päin oot tänne muuttanu ja minkäs ikäiset lapset sulla on?


Ei olla vielä vaihdeltu osoitteita! Hyvä ajatus kylläkin :)Terveiset äiskäpolilta.. olen seurannassa jo nyt istukan sijainnin takia! Kaikki näytti olevan oikein hyvin jos sitä istukkaa nyt ei lasketa.. Pikkunen kasvaa oikeaa vauhtia, siellä taas heitettiin kuperkeikkaa :)Tänään täytyy mennä käymään kirpparilla.. lauantaina löysin älyttömän määrän pikku vaatteita tosi halvalla! Jäi vähän harmittamaan muutama vaate siellä, kun mies alko toppuuttaan :) Oon muutenkin ihan koukussa noihin kirppareihin.. Opiskelu aikana sitä tottui siellä käymään niin siitä on sitten muodostunut mukava tapa :)Niin ja mun s.posti on miamis@jippii.fi että saapi kirjoitella!


Meinasin juuri huhuilla Äitejä ja tulevia Kokkolasta!Täällä kans olis äiskä kokkolasta :) Tai paremminkin tuleva sellainen.. rv14+1 menossa! Olen 21v. ja myöskin muualta muuttanut! Viidettä vuotta asustan kokkolassa.. Torkinmäen ja Keskustan rajamaastossa! Paljoa ei ole täältä uusia ystäviä löytynyt ja hekin keitä on ovat aivan eri elämäntilanteessa kuin minä :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat