Vierailija

Kommentit (10)

on jo niin vanha esikoinen silloin, että kulkee kyllä muutenkin mukana.

Ei ne lapset liiku jos heiltä se mahdollisuus evätään.Ja jos lenkille tai kauppaan mielii, tulee esikoinen talvella esim. pulkassa, jos tarvitsee ja kesällä vaikka fillarilla.En tod. suosittele.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä esikoinen oli 1v7kk kun kuopus syntyi ja seisomalaudalla selvittiin, ilman autoa. kantoliinaa käytin alussa vauvalla, mutta 2-vuotiaasta esikoinen on kävellyt rattaiden vieressä eikä siinä ole ollut mitään ongelmaa.Mutta riippuu tietty tarpeestakin.Meillä nyt nuorimmat 2v9kk ja 4vkoa. Vauva vaunuissa ja isompi seisomalaudalla. Tai vaihtoehtona isompi avorattaissa ja vauva liinassa. Kyllä 3 v minusta jaksaa (pitäisi ainakin) jo kävellä kohtuullisesti. Aikanaan esikoinen oli 2v3kk kun kakkonen syntyi ja silloinkaan ei tuplia hankittu. Hyvin pärjättiin. Ja meillä ei ole autoa. Julkisilla kuljen lasten kanssa.

Meidän lapsilla ikäeroa tasan 2v. ja hyvin on esikoinen pärjännyt seisomalaudalla. Nälkä ja väsy pistää kiukuttaa, mutta nekin on vältettävissä kun lähtee taapertaa kotia kohti ajoissa :)

edellinen pikkuiseni täytti juuri kolme vuotta. Ne ovat olleet meille todella tarpeen, sillä mulla on kaksi vanhempaa lasta, joiden vuoksi lennetään vauhdikkaasti ympäri kaupunkia harrastuksissa jne. Ne on pelastanut meidät monet kerrat. Nyt kun harrastukset oli joulutauolla ja luimuilimme muutenkin kotosalla rs-virusta peläten, ne ovat olleet vähällä käytöllä. On todennäköistä, ettei meilläkään olisi tuplia, jos mulla olisi vain nämä kaksi lasta. Mutta kun on monta lasta, on menojakin huomattavasti enemmän.

Käyttöaika jäisi todennäköisesti hyvin lyhyeksi, koska isompi tuskin pitkään enää viihtyy rattaissa. Eikä ne ole mielestäni tarpeen.Meillä ikäero 1 v 11 kk, eikä hankittu kaksostenrattaita, sillä isompi kulkee mielellään kävellen/laudalla. Kaksivuotias jaksaa muuten kävellä tosi pitkiä matkoja, jos hitaampi tahti riittää. Jos pitää mennä kovaa, niin seisomalauta ajaa asian.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat