Vierailija

Kalkkuna ei ole mikään jouluruoka.

Sivut

Kommentit (16)

Lainaus:

Minusta on tyhmää laittaa joulupöytään kalkkunaa!! Kalkkuna ei ole mikään jouluruoka.
Minusta on tyhmää väittää täällä että joku ruoka ei ole jouluruokaa! Mikä sinä olet määrittelemään sen?Toiselle jouluista on kinkku ja laatikot, toiselle JOULUBURRITOSIT! Esim meillä! :D :D :DPerinteensä kullakin, ei ole yleispätevää tapaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Silti meidän joulupöytään se kalkkuna tulee vaikka en siitä itse välitä. Mä tykkään kinkusta ja kinkku on myös pöydässä. Miehen takia se kalkkuna, vielä tyhmempää olis kieltää toiselta hänen "herkkunsa".

Lainaus:

Lainaus:

Minusta on tyhmää aloittaa tällaisia keskuteluja, mutta vielä tyhmempää vastata tähän =)
Hmm, no et sinäkään sitten kovin viisas taida olla XD

Se nyt vasta tyhmää olis jos joka perheessä olis kinkku vaan sen takia että se on jouluruokaa. Sit niitä ylijäämä lihoja heiteltäis tonne jätteeseen. Kai sitä nyt saa jokainen syödä jouluna mitä haluaa. Ei se kinkku sitä joulua tee.

Onhan se kivaa vaihtelua syödä kotona sitä kalkkunarullaa, kun anoppilassa ja vanhemmilla syödään kinkkua. Vielä kun kalkkuna on paremman makuista.

Minusta esim. maksalaatikko on tyhmä joulupöydässä. Ja sillit. Ja lipeäkala. En syö.. No ei vain, tottahan joulupöydässä saa olla just sitä mitä haluaa syödä, ja mielellään niin että kaikki ruokailijat huomioidaan..kaikille jotain!!Meillä on nykyään aina kalkkunarulla myös jouluna. Se on parempaa kuin kinkku, ja syödään sitä enemmän kuin kinkkua! Kariniemen kalkkunarulla paras, jos saa mainostaa.. :)Ja ei kai kalkkuna nyt missään amerikkalaisessa omistuksessa ole, kai sitä muuallakin saa syödä....

ja toisekseen kalkkunat tehokasvatetaan kaatamalla lintujen kurkkuun väkisin ruokaa jotta ne lihovat nopeasti joulupöytään. Epäeettistä syödä kalkkunaa

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat